Prisdialogen 2024

Nu drar Prisdialogen för 2024 snart igång. På den här sidan kommer du hitta material och bakgrundsinformation som rör Prisdialogen på din ort. Sidan uppdateras löpande när ny information finns tillgänglig.

Välkommen till samrådsmöte

Under maj månad anordnar vi inledande samrådsmöten om Prisdialogen på våra orter. På samrådsmötena går vi bland annat igenom vad som händer kring fjärrvärme, ger en uppdatering om marknadsförutsättningarna samt vår prispolicy och hur vi räknar på priset. Det kommer också ges utrymme för diskussion och vi hoppas så klart så många som möjligt vill delta. Håll utkik i företagets eller bostadsrättsföreningens inkorg för inbjudan och anmälan. 

man i kostym presenterar innehåll framför en storbildsskärm
Under de första samrådsmötena för Prisdialogen 2024 ger vi en uppdatering kring fjärrvärmens marknadsförutsättningar.

Aktuella datum och material

Vad är Prisdialogen?

Prisdialogen är ett samarbete mellan kunderna och fjärrvärmeföretagen för att främja en rättvis och transparent prissättning av fjärrvärme. Systemet för Prisdialogen har tagits fram av Energiföretagen, Riksbyggen, Fastighetsägarna, HSB Riksförbund och Sveriges Allmännytta.

Läs mer på Prisdialogen.se
Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja