För aktiva elkunder

Det rörliga elpriset följer prissvängningarna på den nordiska elbörsen Nord Pool, som kan svänga både kraftigt och snabbt under året och innebär såväl risker som möjligheter. Jämför med banklån och räntor.

Fördelar med rörligt elpris

  • Följer elmarknadens svängningar
  • Kostnadsfritt att byta till Fast elpris
  • Marknadsinformation till din e-postadress

Vill du ha information om priser eller få hjälp att välja elavtal? Välkommen att ringa oss på telefon 020-82 10 00. Ha gärna senaste elfakturan till hands.

Se historik över rörligt elpris

Så fungerar Rörligt elpris

  • Rörligt elpris följer prisutvecklingen på elbörsen Nord Pool och består av våra kostnader för inköp av el till månadsavräknade anläggningar, fast elcertifikatsavgift och fast påslag. Årsavgift tillkommer.
  • Det slutliga elpriset sätts i slutet av varje månaden när alla priser på Nord Pool är tillgängliga för hela månaden. Avtalet har ingen bindningstid och du kan byta till Timpris med start nästa dag, eller till Fast elpris vid nästa månadsskifte.

För dig som är kund

Vi håller koll på elpriserna åt dig. Se till att vi har rätt e-postadress till ditt företag och att du kryssat i att du vill ha nyhetsbrev från oss. Det gör du under Mina inställningar på Mina sidor. Då får du marknadsinformation varje månad, så kan du själv ta beslut om eller när du ska binda ditt elpris. Du kan när som helst välja att byta till något av våra fastprisavtal, som då börjar gälla nästa månadsskifte. Du kan även testa om Timpris är något för din verksamhet. Det avtalet börjar gälla redan nästa dag och passar det inte kan du byta tillbaka till ett vanligt rörligt elpris igen. Du ändrar elavtal på Mina sidor.

  • {{avgSpotPriceItem.average}}

No data foundIngen data att visa

Kontakta oss

Ring oss vardagar 8-16:30 om du har frågor kring våra elavtal.

Telefon: 020-82 10 00

Vanliga frågor och svar

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja