Så fungerar Vintersäkring för företag

Vill du veta vad verksamhetens elpris kommer att bli i vinter? Med Vintersäkring får du ett fast och vintersäkrat elpris under de kallaste vintermånaderna, då elpriserna brukar vara högre. Till våren övergår det till ett rörligt elavtal med månadspris.

Du som har ett Rörligt elpris eller Timpris kan teckna en Vintersäkring. Då har du ett fast pris och är skyddad mot prissvängningar under de kalla månaderna då man oftast använder som mest el. Avtalet övergår automatiskt till Rörligt elpris med månadspris den 1 april 2025, oavsett om du har elavtal med timpris eller månadspris idag.

Vintersäkring startar tidigast 1 november 2024 och senast 1 januari 2025. Den 1 april 2025 övergår avtalet automatiskt till rörligt elpris med månadspris enligt då gällande prislista – utan bindningstid. Vill du hellre ha ett elavtal med timpris kan du ändra det på Mina sidor och det avtalet startar nästa dag. Du kan också byta till ett elavtal med fast pris med start nästkommande månadsskifte.

Så tecknar du Vintersäkring till verksamheten

Logga in på Mina sidor för att se aktuella priser och beställa Vintersäkring.

Vill du veta mer om Vintersäkring kontaktar du kundservice:

Har din verksamhet en elförbrukning under 300 000 kWh/år så ringer ni vår företagskundservice på 020-82 10 00.
Har ditt företag en elförbrukning över 300 000 kWh/år så ringer ni våra personliga rådgivare på 020-54 00 00.
Här kan du även hitta direktnummer till våra rådgivare för dig med elförbrukning över 2 GWh/år.

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja