Fastighets- och byggbolag behöver förutsägbara driftkostnader

Därför erbjuder vi en rad kvalificerade analys- och elhandelstjänster som möter era behov av kontroll och förutsägbarhet. Vi arbetar även med noggrann uppföljning av era energikostnader. Därutöver kan vi kontrollera elanvändningen på era byggarbetsplatser och i era fastigheter i syfte att optimera energianvändningen.

Tre anledningar till varför företag med större elförbrukning väljer oss som samarbetspartner

  • Ta kontroll över era energikostnader
  • Vi hjälper er att optimera er energianvändning
  • Enklare att förutsäga er elförbrukning

Låt oss kontakta dig

Hantering av personuppgifter

Vattenfall AB Försäljning behandlar personuppgifter som lämnas för att kunna administrera ditt konto och tillhandahålla begärda produkter och tjänster. För att möjliggöra detta kommer uppgifterna att behandlas av Vattenfall. Genom att lämna dina kontaktuppgifter här kan du även komma att nås av erbjudanden och information från Vattenfall AB Försäljning. Denna behandling har Vattenfalls berättigade intresse som grund. Uppgifter som samlas in sparas enbart så länge det är relevant. Vill du och din organisation inte längre ta del av erbjudanden och information enligt ovan, se vår sekretesspolicy. För mer information om hur Vattenfall behandlar personuppgifter och hur man kan åberopa sina rättigheter enligt gällande dataskyddslagstiftning, www.vattenfall.se/personuppgifter/.

Dataskyddsombud för Vattenfall AB kan nås via e-post på dpo.nordics@vattenfall.com eller telefon 08-739 50 00. Frågor rörande Vattenfallkoncernens personuppgiftsbehandling kan ställas till vårt dataskyddsombud eller via det allmänna kontaktformuläret på webbplatsen.

Övriga tjänster och produkter

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja