Vi erbjuder tjänster inom belysning i er kommun och anpassar omfattningen av tjänsten till den nivå som passar er. Läs mer om de olika tjänsterna nedan.

 

Dynamic Grid Control

Vi har skapat ett unikt styrsystem som gör att vi kan styra individuella belysningsstolpar och som ger möjligheten till att använda överkapaciteten i belysningsnätet till att ladda bilar, cyklar och elmopeder på stolpnivå. Genom att använda sig av den smarta styrningen förenklas samtidigt drift och underhåll för samtliga belysningspunkter.


Vårt styrsystem gör det möjligt att maximera er kommuns befintliga infrastruktur. Styrsystemet är installerat med en inbyggd säkring i varje stolpe där varje belysningsstolpe tilldelas en IP-adress. För att förenkla drift och underhåll har vi utvecklat ett visuellt webbgränssnitt med funktioner som jordfelsmätning och direktautomatiserad felrapportering i webbgränssnittet och även genom exempelvis mejl och sms.

Dynamic Grid Control ger möjlighet till många tilläggsfunktioner som exempelvis laddning av elfordon och kameraövervakning. Styrsystemet skapar förutsättningar för energieffektivisering av belysningsnätet vilket hjälper er att nå era miljömål. Vi förenklar ert budgetarbete och med en fast månadsavgift får ni en god ekonomisk överblick.

Ladda ner produktblad

Kontakta gärna oss för att få mer information om Network solutions och de tjänster vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss
Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja