Se ditt pris

Välj din ort för att ta reda på allt som har med fjärrvärmepriset att göra. Här kan du med företag eller BRF räkna ut ditt pris och få större insyn i vad det är som utgör den totala kostnaden.

 

Finns inte din ort? Tyvärr levererar vi inte Fjärrvärme dit just nu. Hör gärna av dig om du vill ha fjärrvärme! Priser i Här nedan finns mer information om prissättningen på just din ort. För dig som önskar att bli kund så får du en offert på nyanslutning. Jämför med andra uppvärmningsformer Hur står sig er kostnad i konkurrens med andra uppvärmningsformer? Med hjälp av verktyget Fjärrkontrollen kan ni jämföra kostnader samt få en objektiv och transparent bild av kostnadsläget. Gå till Fjärrkontrollen Räkna ut din kostnad för 2024 Energi Ange vilken typ av förbrukning du har. Du kan välja mellan flerbostadshus, industri eller övrig lokal. Profilerna är en förenkling av vanliga förbrukningsmönster som vi har gjort för att kunna räkna på hur stor del av årsförbrukningen som används varje månad. Fyll i företagets beräknade årsförbrukning av värme, så räknar vi ut vad den årliga värmekostnaden blir. Vad har du för typ av fastighet? Bostadsrättsförening Industri Mindre lokal Årsförbrukning av värme Ange din förbrukning månad för månad Effekt Abonnerad effekt räknas ut automatiskt baserat på vad du angett för förbrukningsprofil och årsförbrukning. Abonnerad effekt är din fastighets effektbehov en kall vinterdag, det anges i kW och ligger till grund för ditt avtals effektpris. Abonnerad effekt Flöde Ange om ditt flöde är normalt eller om det avviker. Du hittar uppgifter om ditt flöde på din faktura eller på Mina sidor. Nya kunder rekommenderas att välja medelflöde. Lågt Under medel Medel Över medel Högt Beräkna Resultat Årskostnad Energikostnad Effektkostnad Flödesavgift Flödespremie Total kostnad Alla priser och kostnader är exklusive moms. Kalkylatorn visar en uppskattning av 2024 års priser med effektpris Standard. Volymrabatt

Plustjänster

Önskar du få större koll på din fjärrvärmecentral, få den i bättre skick eller göra andra ändringar för att optimera användningen eller din kostnad? Då kan du läsa mer under tjänster och service.

Avtalsvillkor

Vill du läsa mer om vad du har för villkor gällande ditt pris för företag och bostadsrättsföreningar har du möjlighet att läsa mer under avtalsvillkor.

Intresserad av fjärrvärme?

Finns vårt fjärrvärmenät vid ditt företags verksamhet eller BRF? Anmäl ditt intresse här så återkommer vi till dig om förutsättningarna för en anslutning.