Fjärrvärme

På Vattenfall har vi bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Därför arbetar vi aktivt för att driva omställningen till ett hållbart energisystem. Fjärrvärme är ett utmärkt sätt att producera hållbar värme och är en viktig del av det framtida energisystemet.

 

Kontakta oss vid intresse

Markvärme

Med markvärme får du som kund rena och isfria ytor utomhus, till exempel vid entréer, välbesökta promenadgator eller fotbollsplaner.

Industrivärme

Använder du fjärrvärme i din industriella tillverkningsprocess? Då är det möjligt att få industrivärme och därmed prisreduktion på dina värmekostnader.

Byggvärme

Med Byggvärme kan du få värme till din byggarbetsplats under hela projektet på ett miljöriktigt, leveranssäkert och kostnadseffektivt sätt.

Ånga

Fjärrånga är ett energieffektivt alternativ, med hög drift- och leveranssäkerhet. Det passar företag med särskilda krav på energileveransen, där högt tryck och temperatur är viktigt.

Läs mer om ånga

Plustjänster för fjärrvärme

Med hjälp av våra plustjänster kan du få ut ännu mer av din uppvärmning, anpassat efter dina behov. Vi erbjuder många olika tjänster, allt från service till statistik och energieffektivisering.

Se våra plustjänster

Följ värmen

Som kund får du full kontroll på din värme i vår kostnadsfria kundportal Heat Business Portal.

Skapa konto

Våra fjärrvärmenät

I dag har Vattenfall nio fjärrvärmenät runt om i Sverige och du kan få fjärrvärme på fler än tio orter. Vi bygger hela tiden ut våra nät för att vi ska bli fler som använder hållbar fjärrvärme.

Se våra orter
Director Sales
Du får inte bara en trygg uppvärmning till ett konkurrenskraftigt pris, du bidrar även till ett hållbart samhälle