Genom våra tjänster för telekombolag kan vi erbjuda olika sätt att ta del av vår infrastruktur för att göra er verksamhet mer konkurrenskraftig. Klicka vidare för att läsa om de olika tjänsterna nedan.

 

Färdig site

Med tjänsten färdig site kan ni lämna över eldriftansvaret för er isolertransformator till oss, för att istället kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Det här innehåller tjänsten färdig site

Vid installation av kommunikationsutrustning i våra kraftledningsstolpar så försörjs utrustningen via distributionsnätet i närheten. För att undvika överspänning i distributionsnätet så behövs en isolertransformator med ventilavledare. Denna utrustning för med sig ett eldriftansvar.

Genom färdig site kan ni lämna över eldriftansvaret till oss. Vi tar hand om både besiktningar och jordtagsmätningar, samt hjälper till att bistå med kontakter till installatör för installation av kommunikationsutrustningen på kraftledningsstolpen.

Du som kund installerar och äger anläggningen själv, och står därmed även för de löpande kostnaderna. Färdig site är en tjänst som är direkt länkad till tjänsten plats för antenn. 

Optofiber

Vi erbjuder den överkapacitet av svartfiber som vi har i vårt stora optofibernät. Optofibern finns främst tillgänglig runt våra nätområden. Kontakta oss för att se om dina behov kan nås.

Kontakta gärna oss för att få mer information om Network solutions och de tjänster vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss
Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja