Elavtal vi rekommenderar

När du väljer elavtal till ditt företag behöver du ta hänsyn till två viktiga faktorer, dels hur elmarknaden utvecklas, dels hur stor kontroll du vill ha. Fler faktorer som som påverkar ditt elpris är väder, råvarupriser och valutor.

Nuläget på elmarknaden

Vill du ha kontroll på företagets elkostnader?

Passa på att säkra ditt företags kostnader genom att välja Rådgivningsavtal med fast elpris i 3 år kompletterat med en Bytesrätt nu när elpriserna är relativt låga. En Bytesrätt ger dig möjlighet att byta till ett lägre elpris för en ny treårsperiod under avtalsperioden, om elpriserna skulle sjunka ytterligare.

Vill ditt företag ha flexibilitet och följa elmarknaden?

Med den situation som råder just nu på elmarknaden kan Rådgivningsavtal med rörligt elpris vara ett bra val för ditt företag om du aktivt följer med i elmarknadens utveckling. Avtalet ger företaget flexibilitet, men ett rörligt elpris innebär alltid en risk för pristoppar. Priset kan ändras både snabbt och kraftigt. Därför rekommenderar vi att du håller koll på elprisets utveckling på Nord Pool Spot.
Timpris på elbörsen

Rekommendationen baseras på den aktuella marknadssituationen. Elpriset påverkas bland annat av den hydrologiska balansen, aktuell temperatur, priser på bränslen och utsläppsrätter samt den ekonomiska konjunkturen. Därför kan ändrade förutsättningar snabbt påverka prisbilden.

Elmarknad och energikällor

Våra elavtal

Här kan du som har företag med en årsförbrukning på upp till 150 000 kWh enkelt se elpriser och hitta ett elavtal som passar ditt företag.

Kontakta oss

Ring oss vardagar 8-16:30 om du har frågor kring våra elavtal.

Telefon: 020-82 10 00

Vanliga frågor och svar