En schysst elhandlare

För oss är det en självklarhet att du som kund ska känna dig trygg och kunna lita på oss. Därför är det bra att veta att vi är certifierade enligt Schysst elhandel.

En pålitlig elleverantör

Vi vill att du ska uppleva oss som en bra och pålitlig elleverantör. Därför jobbar vi ständigt med att utveckla lösningar som förbättrar och förenklar för dig som kund.

Ett bevis och en garanti för att vi verkligen är en pålitlig elhandlare, och att du som kund är i goda händer, är att vi är certifierade enligt branschorganisationen Energiföretagens certifiering Schysst elhandel.

Som certifierad elhandlare uppfyller vi 18 kundlöften som ofta går längre än vad lagen kräver. Du som kund ska kunna känna dig helt trygg, det ska vara tydligt vad du köper och vad det innebär. Till exempel ska prisinformationen vara tydlig och särskild hänsyn tas till utsatta kunder.

Även om de flesta kundlöften är självklara för seriösa elhandlare så känner många en stor osäkerhet när det gäller att välja elavtal och elleverantör. Schysst elhandel gör det lättare att välja rätt.

Schysst elhandel logga

Vad är Schysst elhandel?

Schysst elhandel är en certifiering framtagen av Energiföretagen Sverige i syfte att elkunder ska känna sig trygga i sitt val av elhandelsföretag. DNV-GL Business Assurance utfärdar certifikaten och kontrollerar att certifierade företag lever upp till de uppställda kraven.

Strömbrytare

Byt till Vattenfall

Teckna ett klimatsmartare elavtal med fossilfri el hos en schysst elhandlare.

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja