Luftvärmepumpar för nordiskt klimat

Det finns många skäl att investera i en luftvärmepump. Du kommer att se betydande långsiktiga effekter, som att du minskar din bostads värmekostnad med upp till 55 % (upp till 75 % för fritidshus). Du får en bättre inomhusmiljö och alltid en behaglig temperatur, kalla som varma dagar.

 Vårt erbjudande

  • Just nu får du 1 250 kronor i rabatt på valfri pump (kan ej kombineras med andra erbjudanden)
  • Paketlösningar som passar allt från det lilla fritidshuset till villan - med placering, installation och ventilationskontroll
  • Fem års allriskförsäkring och fri telefonsupport under hela värmepumpens livslängd
  • Köp nu så minskar du dina kostnader rejält direkt - betala nu eller om 6 månader

Gör en intresseanmälan

Köp en pump från marknadens ledande tillverkare, LG, PanasonicMitsubishi eller InnovaTillsammans med vår samarbetspartner Varmt & Skönt vill vi erbjuda våra kunder ett förmånligt pris, och möjlighet till finansiering, vid köp av luftvärmepump. En av luftvärmepumparna vi har valt ut har dessutom vunnit Energimyndighetens Bäst-i-test.

Luftvärmepumpar för villan

Luftvärmepumpar för fritidshus

Tre starka skäl att skaffa luftvärmepump:

Därför ska du investera i en luftvärmepump - En snabbguide

Det finns många fördelar med att ha en luftvärmepump. Förutom behaglig värme och en rejält minskad energikostnad finns flera andra användningsområden och fördelar:

Bättre inomhusklimat - Till skillnad från andra värmepumpsystem ger denna typ inte bara billig energi utan även klimatförbättringar inomhus.

Luftkonditionering - Varma dagar kan pumpen enkelt förvandlas till luftkonditionering. Fungerar även som avfuktare.

Fjärrstyrning - Via din mobil kan du styra, reglera och schemalägga din luftvärmepump oavsett var du är.

Snabb uppvärmning - Pumpen optimerar luftflödet och kan sprida värmen över en stor yta på kort tid, även när det är som kallast utomhus.

Låg totalkostnad - En luftvärmepump är den värmepumpslösning med lägst investering och har dessutom väldigt låga underhållskostnader.

Enkel installation - En luftvärmepump kan enkelt installeras utan att gräva eller borra. Vi erbjuder fast pris inklusive installation i hela Sverige. För installationer norr om Sundsvall och på Gotland tillkommer 1500 kr.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort för att diskutera den bästa lösningen för just dig.

Till intresseanmälan

Kontakta oss

Så hjälper vi dig med dina frågor om våra luftvärmepumpspaket.

Telefon: 020-42 32 00

Vardagar kl 8-18