Du kan minska din uppvärmningskostnad med upp till 55%.

Läs mer och beställ hos Enwell

 

Luftvärmepumpar för nordiskt klimat

Det finns många skäl att investera i en luftvärmepump, eller luft/luft-värmepump som det också kallas. Du kommer att se betydande långsiktiga effekter, som att du minskar din bostads värmekostnad med upp till 55 % (upp till 75 % för fritidshus). Du får en bättre inomhusmiljö och alltid en behaglig temperatur, kalla som varma dagar. Är du intresserad av att köpa en luftvärmepump så kontakta vår samarbetspartner Klimatteknik Stockholm - ett företag inom ENWELL-gruppen. 

Därför ska du investera i en luftvärmepump 

Det finns många fördelar med att ha en luftvärmepump (luft/luft-värmepump). Förutom behaglig värme och en rejält minskad energikostnad finns flera andra användningsområden och fördelar:

Bättre inomhusklimat - Till skillnad från andra värmepumpsystem ger denna typ inte bara billig energi utan även klimatförbättringar inomhus.

Luftkonditionering - Varma dagar kan pumpen enkelt förvandlas till luftkonditionering. Fungerar även som avfuktare.

Fjärrstyrning - De flesta pumpar går att styra, reglera och schemalägga via din mobil oavsett var du är.

Snabb uppvärmning - Pumpen optimerar luftflödet och kan sprida värmen över en stor yta på kort tid, även när det är som kallast utomhus.

Låg totalkostnad - En luftvärmepump är den värmepumpslösning med lägst investering och har dessutom väldigt låga underhållskostnader.

Enkel installation - En luftvärmepump kan enkelt installeras utan att gräva eller borra.