Naturlig värme från berget

Bergvärme är ett bekvämt och naturligt sätt att värma upp ditt hus. Den låga driftkostnaden gör att investeringen snabbt återbetalar sig, för de flesta inom 5 – 7 år. Med en bergvärmepump i villan kan du spara upp till 80 procent av energiförbrukningen för värme och varmvatten.

Vi samarbetar med ENWELL-gruppen som är de som servar, säljer, levererar och installerar din bergvärmepump.

Bergvärme är ekonomiskt, naturligt och bekvämt

  • Sparar upp till 80 % av din uppvärmnings- och varmvattenkostnad
  • Kort återbetalningstid, oftast 5–7 år
  • Ett bekvämt och naturligt sätt att värma upp ditt hus
  • Mer varmvatten för pengarna
    Med en patenterad funktion anpassas värmepumpens varmvattenproduktion efter ditt behov. Produktionen optimeras för att spara både energi och pengar med bibehållen komfort.

Få ett bättre inomhusklimat med frikyla på sommaren

Köp till IVT Naturkyla så kan du använda din bergvärmepump för att ge skön svalka under sommaren. På sommaren fungerar samma borrhål, som är din energikälla för värme och varmvatten, även för att ge svalka. Dessutom får du ett högre värde av din investering.

En ekonomisk och pålitlig investering

Läs om när Lars Vangbo installerade bergvärmepump i sitt hus. Hela installationen tog mindre än en vecka 

Är bergvärmepump något för mitt hus?

Om du svarar ja på dessa tre frågor kan bergvärmepump vara en lösning som minskar din energiförbrukning och sänker kostnaden:

  • Har du ett vattenburet värmesystem eller vattenburen golvvärme? (Har du annat uppvärmningssystem kan vi hjälpa dig att byta i samband med installation.)
  • Förbrukar du mer än 20 000 kWh el eller 4,5 ton träpellets eller 14 m3 björkved?
  • Bor du i Västmanland, Dalarna, Värmland, Södermanland, Uppland, Stockholms län, Gästrikland, Östergötland, norra delen av Kalmar län, delar av Västra Götaland eller Skåne?

Gör intresseanmälan