Perioden för att teckna Vintersäkring 2023-2024 har inte startat än. Sidan uppdateras så snart du kan beställa Vintersäkring.

Vill du veta vad ditt elpris kommer att bli i vinter? Med Vintersäkring kan du som är kund hos oss, och har rörligt elpris, få ett fast och vintersäkrat elpris under de kallaste vintermånaderna, då det rörliga priset brukar vara som högst. Lagom till våren får du rörligt pris igen.

Så fungerar Vintersäkring

Du som har elavtal med rörligt elpris kan binda ditt elpris genom att teckna en Vintersäkring. Då har du ett fast pris och är skyddad mot prissvängningar under de kalla månaderna då man oftast använder som mest el. När vintern är slut går avtalet automatiskt tillbaka till elavtal med rörligt elpris för resten av året. Du kan välja energikälla, sol-, vind-, vatten- eller kärnkraft, till ditt vintersäkrade elavtal

Vintersäkring startar tidigast 1 november 2022 och senast 1 januari 2023. Den 1 april 2023 övergår avtalet automatiskt till rörligt elpris enligt då gällande prislista - utan bindningstid.

Så beställer du Vintersäkring

Perioden för att teckna Vintersäkring 2023-2024 har inte startat än.

Vintersäkring är för dig som har rörligt elpris hos oss. Logga in på Mina sidor för att se aktuella priser och beställa Vintersäkring.

Frågor och svar om Vintersäkring