Förnya ditt elavtal på Mina sidor

Har du nyligen fått ett utskick om att du ska förnya ditt elavtal? Logga in och gör ditt val på Mina sidor eller i Mina sidor-appen som du kan ladda ner från App Store eller Google Play. Kundnummer och kod hittar du i utskicket eller på din senaste faktura.

Förnya avtalet

Man vid en dator

Hos oss får du mer än ett bra elavtal

  • Kostnadsfri energirådgivning
  • Rabatter på energismarta prylar
  • Förmånliga kunderbjudanden

Gör du ingenting får du automatiskt Fast elpris 1 år. Det är ett tryggt alternativ eftersom du vet vad du kommer att betala för elen under ett helt år.

Fast eller rörligt elpris

Du kan välja mellan fast eller rörligt elpris. Med ett fast elpris har du gjort ett tryggt och långsiktigt val, där du vet vilket elpris du har under längre tid. Välj mellan bindningstider från 6 månader till 3 år.

Med ett rörligt elpris kan du istället följa elmarknadens svängningar. Du kan när som helst byta till fast elpris.

Trygg under lång tid med fast pris och bytesrätt

Vill du känna dig trygg och ha kontroll på dina elkostnader under en längre period rekommenderar vi att du väljer Fast elpris 3 år kompletterat med en Bytesrätt. Detta avtal är att rekommendera nu när elpriserna på de fasta avtalen ligger på en förmånligt låg nivå. Om du väljer till en Bytesrätt har du möjlighet att byta till ett lägre elpris för en ny treårsperiod under avtalsperioden, om elpriserna skulle sjunka ytterligare.

Möjlighet till lägre elpris med rörligt elpris

Rörligt elpris kan vara ett bra elavtal för dig som aktivt följer elmarknadens utveckling. Det innebär alltid en risk att välja ett rörligt elpris, då priset kan ändras både fort och kraftigt. Därför rekommenderar vi att du håller koll på elprisets utveckling. Ett enkelt sätt är att anmäla dig till vår kostnadsfria Prisbevakningstjänst.

Läs mer på våra sidor för fast elpris respektive rörligt elpris. På vår sida om elmarknaden kan du se vad som händer på elmarknaden, och om det påverkar vilket avtal du bör välja.

Välj din Energikälla

Du kan välja om din el ska komma från enbart vindkraft, vattenkraft eller kärnkraft. Gör du inget val får du vår energimix. Läs mer om varifrån din el kommer på vår sida om energikällor.

Kontakta kundservice

Ring oss om du har frågor kring våra produkter och tjänster.

Telefon: 020-82 00 00
Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vardagar 8-18

Vanliga frågor och svar