Ladda elbilen

Med en laddbox laddar din elbil både snabbt och säkert.

Allt går att köra på el. Bilar, bussar, cyklar och tåg. Vi arbetar för fossilfrihet och vill skapa bättre förutsättningar för dig som vill köra elbil och utvidgar ständigt vårt nätverk av publika laddstationer.

Elbilsladdning i bostadsrättsföreningen

Att ladda där vi parkerar en längre tid blir allt viktigare för en smidig elbilsvardag. Genom Vattenfall InCharge får ni hjälp med allt från installation till uppföljning.

  • 4G-uppkopplad laddbox för smart laddning
  • Ni sätter pris och vi sköter debiteringen
  • Kundservice dygnet runt

Läs mer om våra laddlösningar


Ladda på vägen med InCharge

Med våra InCharge laddlösningar laddar du snabbt, smidigt och bekvämt på hemmaplan. Vi bygger även ett laddnät tillsammans med partners som består av tusentals laddpunkter i Sverige och norra Europa. Fritt fram att använda när du är på längre resa eller snabbt behöver ladda elbilen på stan. Beställ ett laddkort på InCharge.

Smarta funktioner gör det enklare att ladda på vägen

Vår InCharge-app har fokus på användarupplevelse och tillgänglighet. Den har ett användarvänligt gränssnitt med smarta funktioner, som gör det enkelt för dig att ladda på vägen. I appen hittar du laddstationer utifrån just dina önskemål. På kartan ser du vilka laddare som finns i närheten samt detaljerad information om vald laddstation. Du kan starta och stoppa laddningen och betala direkt i appen. Du kan också spara dina favoritladdare och bli meddelad när de är lediga för laddning.
Ladda ner InCharge appen från App Store
Ladda ner InCharge appen från Google Play

Laddkort från InCharge

Beställ laddkort eller laddbricka

Med ett laddkort, bricka eller app från InCharge kan du ladda elbilen på tusentals publika laddstationer.

Laddbox

Laddboxar för företag

Vattenfall InCharge erbjuder helhetslösningar med hårdvara, tjänster och installation som tillgodoser era anställdas och besökares behov.