Time in controller:2022-12-09 20:59:03

Ladda din elbil smidigt

Allt går att köra på el. Bilar, bussar, cyklar och tåg. Vi arbetar ständigt med att skapa bättre förutsättningar för dig som vill köra elbil och erbjuder smarta laddstationer och laddlösningar för dig som bor i villa, radhus och lägenhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Säker och bekväm laddning hemma
  • Standardinstallation var du än bor
  • Ladda publikt i Sverige och utomlands

Ladda på väg med InCharge

Med våra InCharge laddlösningar laddar du snabbt, smidigt och bekvämt på hemmaplan. Vi bygger även ett laddnät tillsammans med partners som består av tusentals laddpunkter i Sverige och norra Europa. Fritt fram att använda när du är på längre resa eller snabbt behöver ladda elbilen på stan. Beställ ett laddkort på incharge.vattenfall.se.

Till InCharge

Smarta funktioner gör det enklare att ladda på vägen

Vår InCharge-app har fokus på användarupplevelse och tillgänglighet. Den har ett användarvänligt gränssnitt med smarta funktioner, som gör det enkelt för dig att ladda på vägen. I appen hittar du laddstationer utifrån just dina önskemål. På kartan ser du vilka laddare som finns i närheten samt detaljerad information om vald laddstation. Du kan starta och stoppa laddningen och betala direkt i appen. Du kan också spara dina favoritladdare och bli meddelad när de är lediga för laddning.

Hitta närmaste laddstation

Med ungefär 21 000 laddpunkter i norra Europa gör vi det smidigt att ladda elbilen — oavsett om du använder bilen privat eller i jobbet. Ladda ner appen InCharge för att hitta din närmaste laddstation och se priset för laddning.