Ladda elbilen

Allt går att köra på el. Bilar, bussar, cyklar och tåg. Vi arbetar för fossilfrihet och vill skapa bättre förutsättningar för dig som vill köra elbil och utvidgar ständigt vårt nätverk av publika laddstationer.

Elbilsladdning i bostadsrättsföreningen

Att ladda där vi parkerar en längre tid blir allt viktigare för en smidig elbilsvardag. Genom Vattenfall InCharge får ni hjälp med allt från installation till uppföljning.

  • 4G-uppkopplad laddbox för smart laddning
  • Ni sätter pris och vi sköter debiteringen
  • Kundservice dygnet runt

Läs mer om våra laddlösningar

Ladda på vägen med InCharge

Med våra InCharge laddlösningar laddar du snabbt, smidigt och bekvämt på hemmaplan. Vi bygger även ett laddnät tillsammans med partners som består av tusentals laddpunkter i Sverige och norra Europa. Fritt fram att använda när du är på längre resa eller snabbt behöver ladda elbilen på stan.
Beställ ett laddkort hos InCharge

Smarta funktioner gör det enklare att ladda på vägen

InCharge-appen har fokus på användarupplevelse och tillgänglighet. Den har ett användarvänligt gränssnitt med smarta funktioner, som gör det enkelt för dig att ladda på vägen. I appen hittar du laddstationer utifrån just dina önskemål. På kartan ser du vilka laddare som finns i närheten samt detaljerad information om vald laddstation. Du kan starta och stoppa laddningen och betala direkt i appen. Du kan också spara dina favoritladdare och få meddelande om när de är lediga för laddning.
Ladda ner InCharge-appen från App Store
Ladda ner InCharge-appen från Google Play

Elbil som laddas vid laddstation

Vad kostar det att ladda

Vilka tidpunkter är det billigast att ladda, vad är skillnaden på AC- och DC-laddare och varför är InCharge-appen elbilens bästa kompis?

Kvinna som laddar elbil

Få ihop vardagen med elbil

Här kan du läsa mer om det publika laddnätet och var du hittar din närmsta laddstation.

Man som kör elbil. Fotograf: Jennie Lind

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring elbilar och varför du ska ladda med laddbox.

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja