Laddbox för elbilar

När du har elbil är det smidigast att kunna ladda där den står parkerad. Du kan också ladda längs vägen i vårt publika laddnät InCharge.

Ladda elbilen med InCharge

Snabb, säker och smart laddning hemma om du bor flerfamiljshus. Laddboxen är uppkopplad för att garantera smart och säker laddning. I tjänsten My InCharge följer du din laddhistorik och bestämmer vem som kan ladda vid din station.

Laddboxar på jobbet

Möjligheten att ladda bilen när du är på jobbet är ett bra komplement eller till och med ett alternativ till att ladda hemma. Vi kan skräddarsy en lösning för din arbetsplats. Välj om du enbart vill låta dina anställda ladda eller om du vill öppna upp din laddstation för kunder, besökare och boende.
Se våra lösningar för företag

Laddboxar till fastigheten

Parkerar du i ett gemensamt garage eller annan hyrd parkering kan du behöva påverka din fastighetsägare för att få en laddbox i anslutning till din parkeringsplats. Med våra skräddarsydda lösningar ser vi till att boende kan få denna förmånliga service, så att även du som bor i en bostadsrättsförening ska kunna ladda. InCharge har smarta lösningar för din förening. För bostadsrättsföreningen kan vi även sköta betalningen så att de boende betalar för elen de laddar och föreningen får intäkterna. Då slipper övriga boende känna oro för att de måste betala grannes bilkörning.
Läs mer om laddlösningar till bostadsrättsföreningar

Ladda med InCharge

Du kan alltid ladda längs vägen i vårt publika laddnätverk. InCharge är ett av Europas största laddnät. För att ladda elbilen vid våra laddstationer behöver du ett laddkort, laddbricka eller vår app. Med våra laddkort och brickor får du tillgång till tusentals laddpunkter, i stad och på landsbygd, i Sverige och utomlands.
Läs mer om InCharge

Kontakta InCharge kundservice

Du kan ringa vår kundservice vardagar 9.00-17.00 om du vill ha mer information om våra laddtjänster.
Telefon: 020-52 62 00

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja