Laddbox för elbilar

Med en egen laddbox hemma laddar du både enkelt och säkert. InCharge Smart Hemma passar alla bilmodeller och vårt nordiska klimat.

När du har elbil är det smidigast att kunna ladda där den står parkerad. Du kan också ladda längs vägen i vårt publika laddnät InCharge.

Ladda elbilen med InCharge

Snabb, säker och smart laddning hemma oavsett om du bor i villa, radhus eller bostadsrättsförening. Laddboxen är uppkopplad för att garantera smart och säker laddning. I tjänsten My InCharge följer du din laddhistorik och bestämmer vem som kan ladda vid din station.

Laddbox hemma

Bor du i villa och parkerar bilen på din egna uppfart, garage eller carport kan du enkelt få tillgång till snabb och säker laddning. Installerar du en laddbox i hemmet är du alltid säker på att bilen är fulladdad när du behöver den.
Läs mer om våra laddboxar

Laddboxar på jobbet

Möjligheten att ladda bilen när du är på jobbet är ett bra komplement eller till och med ett alternativ till att ladda hemma. Vi kan skräddarsy en lösning för din arbetsplats. Välj om du enbart vill låta dina anställda ladda eller om du vill öppna upp din laddstation för kunder, besökare och boende.
Våra lösningar för företag

Laddboxar till fastigheten

Parkerar du i ett gemensamt garage eller annan hyrd parkering kan du behöva påverka din fastighetsägare för att få en laddbox i anslutning till din parkeringsplats. Med våra skräddarsydda lösningar ser vi till att boende kan få denna förmånliga service, så att även du som bor i en brf ska kunna ladda. InCharge Smart Brf är en smart laddlösning för din förening. För bostadsrättsföreningen kan vi även sköta betalningen så att de boende betalar för elen de laddar och föreningen får intäkterna. Då slipper övriga boende känna oro för att de måste betala grannes bilkörning.
Läs mer om InCharge Smart Brf

Ladda med InCharge

Du kan alltid ladda längs vägen i vårt publika laddnätverk. InCharge är ett av Europas största laddnät. För att ladda elbilen vid våra laddstationer behöver du ett laddkort, laddbricka eller vår app. Med våra laddkort och brickor får du tillgång till tusentals laddpunkter, i stad och på landsbygd, i Sverige och utomlands.
Läs mer om InCharge

Ladda ner appen InCharge

Med appen InCharge hittar du till samtliga laddstationer. Du kan även se om en laddstation är ledig eller upptagen. Genom att registrera dig i appen kan du starta och betala för din laddning via kreditkort.
Ladda ner InCharge appen från App Store
Ladda ner InCharge appen från Google Play

Kontakta InCharge kundservie

Du kan ringa vår kundservice vardagar 9.00-17.00 om du vill ha mer information om våra laddtjänster eller behöver hjälp med din befintliga laddbox.
Telefon: 020-52 62 00

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring elbilar och varför du ska ladda med laddbox.
Läs alla frågor och svar