Visst är det skönt när allt bara fungerar

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Person i kraftledning

Vi utför tjänster inom elnät, kraftverk, underhåll och mycket, mycket mer. Kolla in alla våra tjänster för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Se våra tjänster

Aktuellt från Vattenfall Services

Vattenfall Services har av kunden Trafikverket underhållsdistrikt Stockholm-Öst, fått förtroendet att utföra drift och underhåll av icke linjebunden kraftförsörjning för järnvägsnätet.

VattenfallServices 26 mars 2019

Vattenfall Services provar nu att med hjälp av utbildningsföretaget Academy hitta och utbilda några av framtidens distributionselektriker. Efter examen väntar en tillsvidareanställning på Vattenfall Services.

VattenfallServices 1 februari 2019

Vattenfall Services har fått uppdraget att bygga internt kabelnät för vindkraftparkerna Enviksberget och Bröcklingeberget. Vindkraftparkerna har utvecklats av Arise.

VattenfallServices 31 januari 2019

En vecka har nu gått, röjning och reparation av skadorna på elnätet efter stormen Alfrida fortsätter med oförminskad intensitet.

VattenfallServices 10 januari 2019

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
962 80 Jokkmokk

Organisationsnummer
556417-0859