Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Vi utför tjänster inom elnät, kraftverk, underhåll och mycket, mycket mer. Kolla in alla våra tjänster för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Se våra tjänster

Senaste nytt

Den trafikfarliga och tidvis hårt trafikerade sträckan Östra Tandö-Bu på riksväg 66 mellan Malung och Sälen har fått en ordentlig upprustning. En bredare och rakare väg i kombination med en helt ny vägbelysning ska höja såväl trafiksäkerhet som framkomlighet – till glädje för alla besökare på väg till turistanläggningarna i Sälenfjällen.

VattenfallServices 21 februari 2024

Vattenfall Services har fått i uppdrag att utföra elnätsentreprenader för att stärka elnätet och säkra elleveransen i Göteborgsområdet.

VattenfallServices 13 februari 2024

Vattenfall Services har fått i uppdrag att kablifiera ledningssträckor och addera nya reservmatningsvägar i Hultema, Motala kommun. Detta för att stärka elnätet vid störningar. 

VattenfallServices 29 januari 2024

Nätstationsmätning är en allt vanligare teknik som säkrar en pålitlig och effektiv elförsörjning. Vattenfall Services ligger i framkant när det gäller just nätstationsmätning. Den leder bland annat till snabbare felavhjälpning och kortare elavbrott, ökad energieffektivitet och kostnadsbesparingar.

VattenfallServices 25 januari 2024

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859