Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Vi utför tjänster inom elnät, kraftverk, underhåll och mycket, mycket mer. Kolla in alla våra tjänster för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Se våra tjänster

Aktuellt från Vattenfall Services

Tillsammans med Vattenfall Eldistribution har Vattenfall Services utvärderat en ny teknisk lösning som potentiellt kan förenkla rötskadebesiktning av trästolpar. Den nya metoden ger en mer noggrann analys av trästolpars invändiga skick för att säkerställa deras funktion och livslängd.

VattenfallServices 15 oktober 2021

Välkommen till våra inspirerande minimässor under hösten 2021 . Här kommer vi att prata ny teknik och praktiskt presentera våra specialtjänster för dig som har en anläggning. 

 

VattenfallServices 11 oktober 2021

E.ON Energidistribution har valt att förlänga nuvarande avtal med Vattenfall Services som huvudentreprenör för fem avtalsområden. Vattenfall Services stärker därmed sin position i regionerna.

VattenfallServices 7 oktober 2021

Med ett trettiotal utomhusanläggningar är tillgänglighet, trygghet och säkerhet högt prioriterade frågor för Oskarshamns kommuns fritidskontor. Just nu pågår en omfattande upprustning av flera anläggningar där Vattenfall Services ansvarar för ny och effektfull belysning.

VattenfallServices 21 maj 2021

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859