Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Vi utför tjänster inom elnät, kraftverk, underhåll och mycket, mycket mer. Kolla in alla våra tjänster för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Se våra tjänster

Aktuellt från Vattenfall Services

Med ett trettiotal utomhusanläggningar är tillgänglighet, trygghet och säkerhet högt prioriterade frågor för Oskarshamns kommuns fritidskontor. Just nu pågår en omfattande upprustning av flera anläggningar där Vattenfall Services ansvarar för ny och effektfull belysning.

VattenfallServices 21 maj 2021

I söndags öppnades äntligen Hisingsbron i Göteborg efter flera års intensivt arbete. Vattenfall Services har ansvarat för installationerna av gatubelysningen, ett uppdrag som ställt höga krav på flexibilitet och lösningsförmåga längs byggresan.

VattenfallServices 10 maj 2021

Hörby kommun har drygt 15 000 invånare och kan stoltsera med Skånes största strövområde, Fulltoftaområdet. Här finns bland annat ett naturcentrum och fjorton vandringsleder av olika längd, där några är barnvagns- och rullstolsvänliga. Hållbar utomhusbelysning är ett viktigt inslag i kommunens arbete för tryggare och säkrare miljöer.

VattenfallServices 16 april 2021

De senaste åren har ett stort arbete bedrivits inom Vattenfall Services för att ta fram en strategi och en ny plattform som ska likrikta arbetet med GIS.

VattenfallServices 7 april 2021

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859