Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Vi utför tjänster inom elnät, kraftverk, underhåll och mycket, mycket mer. Kolla in alla våra tjänster för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Se våra tjänster

Aktuellt från Vattenfall Services

2021 fyller Luleå stad 400 år och det ska firas storslaget, bland annat med ett rejält ansiktslyft för stadsparken. Vattenfall Services ansvarar för belysningen som ska bidra till en trivsam, trygg och tillgänglig park för alla.

VattenfallServices 26 november 2020

Det presenteras ständigt nya användningsområden för drönare, allt från riktigt små där uppdraget är att utföra pollinering till stora drönare för längre fraktuppdrag. För krävande inspektioner använder Vattenfall Services en drönare som kan bära tyngre och därmed mer avancerade kameror.

VattenfallServices 23 november 2020

I det svenska eldistributionsnätet finns ungefär 175 000 nätstationer och ett stort antal transformator- och fördelningsstationer på regionnätsnivå. Stationernas grundläggande funktion är att omvandla energi mellan olika ström- och spänningsnivåer, så att energi från exempelvis vattenkraftverk kan användas i våra hem.

VattenfallServices 20 november 2020

Vattenfalls ambition är att vi alla ska leva fossilfritt inom en generation. För att uppnå detta måste fossilt bränsle ersättas med förnybar energi som exempelvis vattenkraft, vindkraft och solkraft. Ökad användning av förnybar energi är framtiden men innebär också en rad utmaningar, som bland annat konsulter från Vattenfall Services arbetar med att lösa.

VattenfallServices 27 oktober 2020

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 62 Solna

Organisationsnummer
556417-0859