Offentlig sektor

Vår kompetens sträcker sig över ett stort antal tjänster inom entreprenad, service- och underhåll samt tekniska specialisttjänster för offentlig verksamhet.

Byggnation

Byggnation och underhåll som säkrar driften

Vi är specialister inom om- och nybyggnationer av energianläggningar för offentlig verksamhet. Vi tar oss an totalentreprenader såväl som mindre projekt. För att säkerställa driftsäkerheten erbjuder vi även regelbundet underhåll som termografering, apparatunderhåll och beredskap.

Belysning offentlig verksamhet

Belysning för offentlig sektor

I Sverige ställs det höga krav på utomhusbelysning för att skapa säkra, trygga och tillgängliga miljöer. Vi har i många år arbetat med bygga, underhålla och projektera belysningsanläggningar.

Laddstolpar elbilar

Laddstolpar för elbilar

Det ska vara smidigt och enkelt för alla att ladda sin elbil. Tillsammans med er tar vi fram den bästa lösningen för laddstolpar. Såklart erbjuder vi även driftsättning och underhåll.

Solceller

Solceller för offentlig sektor

Installera solpaneler och få riktigt bra och grön avkastning. Vi projekterar och designar solcellsanläggningar som är specifikt anpassade utifrån era önskemål.

Mätservice

Mätservice

Kvalitetssäkrad elmätning är en förutsättning för en effektiv energiförsörjning. Vi erbjuder mätservice och kontroller samt provningar av olika elmätare.

Energieffektivisering

Energieffektivisering

Utifrån vår energikartläggningen hjälper vi dig att effektivisera och optimera elanläggningen så att du kan spara pengar, energi och miljö!

Kontakta oss 

 

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Följ oss

  

 

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja