Vattenkraft

Vattenkraft är viktigt för en fossilfri energiproduktion och stationer behöver moderniseras för att maximera kapaciteten. Vattenfall Services erbjuder tjänster inom byggnation, underhåll och service samt tekniska konsulttjänster.

Entreprenad vattenkraft

Entreprenad och projekt

Vi erbjuder totallösningar för nybyggnation och åtar oss både fullständiga stationsförnyelser där vi byter ut all el- och automationsutrustning, och komplettering och optimering av mindre delar. Vår projektverksamhet har egen projektledning, montageledning, konstruktion, programmering, provning och idrifttagning.

Underhåll av  vattenkraftsanläggning

Underhåll av vattenkraftsanläggning

För din trygghet erbjuder vi både kompletta underhållsavtal och mindre insatser inkl förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll och beredskap 24/7.

Tekniska ingenjörstjänster

Tekniska ingenjörstjänster

Vi har stor specialistkompetens och hjälper dig med förstudier och utredningar, förfrågningsunderlag, tekniska konstruktionslösningar, projektering och kostnadskalkyl.

Automation

Automation

Inom automation har vi en egen systemplattform för Siemens och ABB. Som alternativ till fullständigt systembyte, erbjuder vi även ett uppgraderingskoncept för äldre Siemensystem.

Turbinregulator

Turbinregulator

Vi har egen turbinregulator som uppfyller Svk:s senaste krav på stödtjänster och anslutning av generator till elnätet.

Kontakta oss 

 

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Följ oss

  

 

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja