Vindkraft

Vindkraft är en viktig energikälla för fossilfri energi och för att minska koldioxidutsläppen. För att vindkraft ska fungerar optimalt krävs en infrastruktur som säkrar leveransen ut till elnätet. Vattenfall Services har lång erfarenhet av byggnation och underhåll för vindkraftverk.

Entreprenad vindkraft

Entreprenad för fossilfrihet

Vi utför totalentreprenader, inklusive markarbeten och gjutning av fundament. Du får tillgång till duktiga tekniker med lång erfarenhet av konstruktionslösningar, montering och driftsättning.

Underhåll av  vindkraftsturbiner

Underhåll av vindkraftsturbiner

Med fokus på säkerhet och kvalitet har vi specialutbildade vindkrafttekniker som är GWO-certifierade och har stor erfarenhet av nyare turbiner från Vestas, Nordex, Siemens och Dong Fang. Vattenfall Services är en oberoende tredjeparts leverantör inom service och underhåll av vindkraftverk. Vi erbjuder serviceavtal, förebyggande/avhjälpande underhåll, beredskap, inspektion av växellåda och blad samt bladreparation.

Heavy lifting

Heavy lifting

Vi har kompetens för att byta huvudkomponenter som t.ex växellåda, generator samt blad och erbjuder planering och genomförande av större projekt men även mindre lyftuppdrag. Vi har samarbete med flertalet växellådstillverkare där vi kan erbjuda lösningar till konkurrenskraftigt pris!

Oljesnabel - effektivt oljebyte

Oljesnabel - effektivt oljebyte

Vi har ett helhetskoncept för rening och byte av växellådsolja. Med hjälp av en unik mobil utrustning kan vi dränera befintlig olja, rena den enligt önskad ISO-klass och pumpa tillbaka samma olja alternativ fylla på med ny. Vi tar hand om den uttjänta oljan.

Vindmätning

Vindmätning

Vi har stor erfarenhet av att hantera utrustning för vindmätning utifrån era behov. Vi tar ett helhetsgrepp och samarbetar med flera leverantörer och helikopterföretag Vi hjälper dig med förebyggande/avhjälpande underhåll på mätmaster, nyinstallationer och ometablering av mobil vindmätningsutrustning samt byggnation och rivning av mätmaster.

Relaterade tjänster

Drönare

Drönare

Genom drönare kan våra tekniker utföra effektiva inspektioner och kommer åt svåråtkomliga platser.

Markfrågor

Markfrågor

Vi erbjuder tjänster inom fastighetsrätt, markfrågor och skogliga åtgärder inom vindkraft.

Kemianalys

Kemianalys

Med våra oljeanalyser förlänger du livslängden på maskiner och förhindrar haverier.

Kontakta oss 

 

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Följ oss

  

 

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja