Emobility för företag

Vattenfall Services erbjuder installation och underhåll av laddstolpar i hela Sverige.

Installationer av smarta laddstolpar

Installation av laddstolpar

Vattenfall Services erbjuder helhetslösningar inom laddinfrastrukturer för laddstationer och snabbladdare. Vi utför installationer för företag, transportbolag, bostadsrättsföreningar, köpcentrum. Våra projektledare och installationstekniker har bred kompetens och tar ett helhetsgrepp för kompletta lösningar med allt från projektering och lösningsförslag till markarbete och installation.

Kompletta underhållsavtal

Kompletta underhållsavtal

Vi erbjuder kompletta service- och underhållsavtal där vi ansvarar för drift- och förebyggande underhåll. Vi har stor geografisk spridning i hela Sverige där vi kan hjälpa dig med beredskap, felavhjälpning, inpektioner, seriebyten eller punktbyten och byte av laddstolpar.

Laddlösningar i hela Sverige

Laddlösningar i hela Sverige

Vi hittar rätt laddlösningar för din verksamhet oavsett behov eller geografi. Vi hjälpter till med rådgivning, beredning, projektering och inköp, markarbete, installation och driftsättning samt service- och underhåll.

Kontakta oss 

 

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Följ oss

  

 

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja