I över 15 år har vi projekterat, monterat och levererat installationstjänster av olika slag till små och stora företag, industrier, villa- och fastighetsägare – inte bara i Sverige, utan också internationellt. Vi erbjuder en snabb, engagerad och flexibel service samtidigt som vi har en stor resursbank nära tillhands.

Hållbart med hög kvalitet

Utifrån vår gedigna erfarenhet säkerställer vi att du som kund får det du förväntat dig, till överenskommet pris och enligt deadline. Kvalitet och säkerhet genomsyrar hela vår arbetsprocess. Därför lägger vi stort fokus på noggrann planering och kontinuerliga kvalitetskontroller. Oavsett om vi bygger en skola i kommunen, monterar laddlösningar för en bostadsrättförening eller installerar ett sågverk i Sibirien.

Certifierad FR2000.jpg

Vårt fokus ligger på att skapa långsiktiga och hållbara installationslösningar för dig som kund. Att hitta energieffektiva lösningar och arbeta på ett miljömässigt hållbart sätt är viktigt för oss.

Vi är certifierade enligt branschnormen FR2000, vilket innebär att vi uppfyller ställda krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd och kompetens.

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja