Solenergi året runt

Hej, tror du som många att solen inte skiner tillräckligt i Sverige?
Nu kommer vi solcellsguider och slår hål på den och andra myter kring solceller. Träffa oss på Varberg torg mellan den 27 mars till den 2 april så berättar vi hur enkelt och tryggt du också kan få solenergi – året runt. 

Tidigare har vi besökt Uppsala och Nyköping med vår gula monter och pratat om solceller, intresset för att investera i solceller nu är skållhett. De flesta väljer att boka in en av våra solcellsguider på ett hembesök, andra väljer att gå in på Solcellsguiden för att beställa ett kostnadsförslag direkt.

Vill du veta mer om solceller - besök oss direkt på plats. Våra solcellsguider kommer finnas där för att prata om allt som rör solceller – kostnader, solcellsbidrag, bygglov, hur man producerar och säljer sin egen el, livslängd på solceller och mycket mer. Du kan även boka in ett kostnadsfritt hembesök med formuläret nedan. Nu är det dags! Nu sätter vi solceller på Sveriges hustak!

Uppsala Nyköping Varberg

Möt oss utanför Resecentrum under vecka 9

Vardag 27 feb- 3 mars, kl. 10-18

Lördag 4 mars, kl 10-16

Söndag 5 mars, kl 12-16

Boka kostnadsfria hembesök v 9 & 10

Möt oss på Stora torget under vecka 11

Vardag 13 - 17 mars, kl. 10-18

Lördag 18 mars, kl 10-16 (Utanför Bomässan)

Söndag 19 mars, kl 10-16 (Utanför Bomässan)

Boka kostnadsfria hembesök v 11 & 12

Möt oss på Varbergs torg under vecka 13

Vardag 27 mars-2 april, kl. 10-18

Lördag 3 april, kl 10-16

Söndag 4 april, kl 12-16

Boka kostnadsfria hembesök v 13 & 14

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök, värde 1 500 kr

Under tiden vi finns på orten passar vi på att erbjuda dig ett hembesök och ser vad du har för möjligheter att installera dina egna solceller och börja producera solenergi.

Känner du som många andra att teknikens utveckling går med en rasande fart? Att begrepp som solceller, solpaneler och solenergi är vedertaget men inte riktigt ”solklart” i alla lägen. Vi reder ut begreppen åt dig.

Boka plats till informationsmötet

Vad kostar solceller för mig?

I Solcellsguiden kan du själv mäta ut ytan för ditt tak och få en mer exakt beräkning för vad det skulle kosta för dig. Kontakta oss så skickar vi en skräddarsydd offert.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med en skräddarsydd lösning.

Ring kundservice på 020-82 40 09 (vardagar 8-17).