Luftvärmepumpar för nordiskt klimat

Det finns många skäl att investera i en luftvärmepump. Du kommer att se betydande långsiktiga effekter, som att du minskar din bostads värmekostnad med upp till 55 % (upp till 75 % för fritidshus). Du får en bättre inomhusmiljö och alltid en behaglig temperatur, kalla som varma dagar.

Vi hjälper dig

Tillsammans med vår samarbetspartner TechNorth Energilösningar AB, som är de som du köper  luftvärmepumparna av, har vi valt ut trygga och smarta värmelösningar anpassade efter ditt behov.  

  • Passar allt från garaget och det lilla fritidshuset till villan
  • Hjälp med placering vid installationstillfället
  • Telefonsupport under hela luftvärmepumpens livslängd
  • Fem års garanti på pump och installation, kräver en service under garantitiden

Gör en intresseanmälan


Köp en pump från marknadens ledande tillverkare, LG, Panasonic eller InnovaTillsammans med vår samarbetspartner vill vi erbjuda våra kunder ett förmånligt pris, och en möjlighet till finansiering, vid köp av luftvärmepump.

Luftvärmepumpar för en större villa

Luftvärmepumpar för fritidshus och den mindre villan

Därför ska du investera i en luftvärmepump 

Det finns många fördelar med att ha en luftvärmepump. Förutom behaglig värme och en rejält minskad energikostnad finns flera andra användningsområden och fördelar:

Bättre inomhusklimat - Till skillnad från andra värmepumpsystem ger denna typ inte bara billig energi utan även klimatförbättringar inomhus.

Luftkonditionering - Varma dagar kan pumpen enkelt förvandlas till luftkonditionering. Fungerar även som avfuktare.

Fjärrstyrning - Via din mobil kan du styra, reglera och schemalägga din luftvärmepump oavsett var du är.

Snabb uppvärmning - Pumpen optimerar luftflödet och kan sprida värmen över en stor yta på kort tid, även när det är som kallast utomhus.

Låg totalkostnad - En luftvärmepump är den värmepumpslösning med lägst investering och har dessutom väldigt låga underhållskostnader.

Enkel installation - En luftvärmepump kan enkelt installeras utan att gräva eller borra. Vi erbjuder fast pris inklusive installation i hela Sverige. 

 

Fyll i dina uppgifter så kontaktar TechNorth Energilösningar AB dig inom kort för att diskutera den bästa lösningen för just dig.

Till intresseanmälan

Kontakta oss

Så hjälper TechNorth Energilösningar AB dig med dina frågor om luftvärmepumpar.

Telefon: 08-664 09 00

Vardagar kl 9-16 (lunchstängt 12-13)