Time in controller:2021-10-27 14:17:41

Allt du behöver samlat på ett ställe

För att det ska vara så enkelt som möjligt att vara kund hos Vattenfall har vi skapat Mina sidor. Här finns all information som du som Vattenfallkund kan tänkas behöva. Du kan följa din elanvändning och jämföra förbrukningen över tid. Kanske använde du betydligt mer el under vintermånaderna i år jämfört med i fjol? 


Det här hittar du på Mina sidor

  • Mina fakturor - Se alla dina fakturor från oss, upp till fem år tillbaka i tiden med information som betalstatus, betalningsuppgifter, anläggningsID och ditt fakturaintervall. Du kan byta betalsätt till e-faktura, autogiro eller e-postfaktura, smidigare för dig och bättre för miljön. Du kan också ansöka om anstånd, om du någon gång skulle ha svårt att betala en faktura i tid.  
  • Min förbrukning - Följ och jämför din förbrukning över tid, sortera och filtrera på önskade tidsintervall och perioder.
  • Mina avtal - Se vilket avtal du har, till vilket pris och hur länge det gäller. Du får detaljerad prisinformation och ser dina avtalsvillkor. Är det dags att förnya ditt avtal kan du också göra det eller byta avtal från rörligt till fast pris.
  • Mina inställningar - Här hittar du dina kunduppgifter och kan själv ändra hur du vill bli kontaktad av oss. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, så missar du ingen information om elmarknaden, nya innovationer eller erbjudanden.
  • Erbjudanden - Hitta unika och intressanta kunderbjudanden.

Så loggar du in på Mina sidor

Vill du känna dig helt trygg föreslår vi att du använder BankID. Tänk på att alltid kontrollera att Vattenfall är mottagare när du loggar in via BankID.

Logga in med BankID

Du kan logga in på Mina sidor med hjälp av BankID. Det är bara personen som står på elhandelsavtalet som kan logga in på Mina sidor med hjälp av BankID

Logga in med e-post och eget lösenord

Vill du hellre logga in på Mina sidor med e-postadress och eget lösenord kan du registrera det under Mina inställningar. Det är det näst säkraste sättet att logga in på.

Logga in med kundnummer

Du kan logga in på Mina sidor med ditt kundnummer (10 siffror) och din PIN-kod (4 siffror). PIN-koden har du tidigare hittat högst upp på din faktura. Från och med maj kommer den att vara borttagen från fakturan. Bland annat för att minska risken för att obehöriga kommer åt dina uppgifter.