Marie Forsman, Avdelningschef Dokumentationsteknik

Hur kom du i kontakt med Vattenfall?
- Jag blev tipsad om att söka jobb på Vattenfall av en bekant som redan jobbade här.

Vad gjorde att du sökte dig hit?
- Jag ville testa något nytt och Vattenfall verkade vara en bra arbetsgivare som satsar på personalen och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.

Marie Forsman 480x385.jpg

Hur länge har du jobbat här?
- Sedan 2001, jag började som inkassohandläggare men har haft många olika arbetsuppgifter inom flera Vattenfallsbolag sedan dess.

Berätta lite om dina arbetsuppgifter/ansvarsområden 
- Idag är jag avdelningschef för en avdelning som heter Dokumentationsteknik. Vi utför teknisk dokumentation bland annat konstruktion, renritning och ritningsändringar i CAD samt slutdokumentation, kontroller och rättningar i våra kunders olika Nis-system.

Något som du tycker gör jobbet extra spännande/utmanande/roligt?
- Att jag får vara med och bygga ett hållbart energisamhälle för framtida generationer och att tillsammans med mina kollegor skapa Sveriges säkraste arbetsplats.

Vad gör att du trivs?
- Vattenfall är en trygg och stabil arbetsgivare som dessutom ligger i framkant inom många spännande områden såsom målet att bli fossilfria inom en generation. Det finns många spännande projekt och möjligheter till att utvecklas inom bolaget för den som vill och ingen dag är tråkig hos oss. Jag är även engagerad i Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbund som är en fantastisk förmån att ha på arbetsplatsen, vi har bland annat ett eget gym och olika ledarledda pass på luncherna. Vi träffas också flera gånger per år och tävlar mot kollegor från andra Vattenfallsbolag och delar av Sverige i olika idrottsgrenar.

Hur ser du på din framtid hos Vattenfall?
- Jag ser positivt på min framtid inom Vattenfall. Jag känner att det finns många möjligheter att utmana mig själv och att växa som person samtidigt som jag kan bidra till att Vattenfall uppnår målet att bli fossilfria inom en generation.

Något annat du vill tillägga?
- Vi växer och är ständigt på jakt efter nya medarbetare så kom och jobba med oss!

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja