Anna Drougge, Avdelningschef Teknikkonsulter

Hur kom du i kontakt med Vattenfall?
- I tidigare projekt hade jag kontakt mot Vattenfall som var eldistributör. Anslutningspunkter mot nätet, inkopplingar och idrifttagningar krävde samarbete.

Anna Drougge 480x385.jpg

Vad gjorde att du sökte dig hit?
- Jag har sett upp till Vattenfall för dess breda och djupa kompetens och framåtanda inom energi. Min nyfikenhet tog mig till hit.

Hur länge har du jobbat här?
- Sedan 2015

Berätta lite om dina arbetsuppgifter/ansvarsområden
- Jag är avdelningschef för Teknikkonsulter; en grupp med projektledare, specialister och ingenjörer inom el och energi.

- Min uppgift är att se till att min grupp har kul på jobbet! Att det går bra för oss och att vi ska växa och bli fler. För att ha kul gillar vi utmaningar och möjlighet till utveckling. Det ställer också höga krav på medarbetarna. Jag skapar förutsättningarna och gör det möjligt att lägga det pusslet.

Något som du tycker gör jobbet extra spännande/utmanande/roligt?
- Det finns en bredd, det blir aldrig långtråkigt. Vi har alltid nya utmaningar och möjligheter att ta oss an. Vi stöttar och utvecklar varandra.

Vad gör att du trivs?
- Att ha kompetenta medarbetare får mig att både trivas och utmanas. När vi tillsammans levererar fina, bra lösningar och arbetsprestationer. Jag gillar att prestera och är dagligen stolt över mina medarbetare.

Hur ser du på din framtid hos Vattenfall?
- Jag vill vara i en bransch som ger ett positivt avtryck. Vattenfall arbetar för att vi ska vara fossilfria inom en generation och bidrar till utvecklingen av den framtida energimarknaden.

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja