Nytt krav på HSSEQ-utbildning!

Från den 1 oktober 2021 inför Vattenfall Services en obligatorisk HSSEQ-utbildning för alla nya avtalstecknande entreprenörer och inhyrd personal

Målet med utbildningen är att säkerställa att alla som utför arbete inom ramen för Vattenfall Services verksamhet har nödvändiga kunskaper kring krav inom arbetsmiljö, säkerhet, miljö och kvalitet (HSSEQ), allt för att tillsammans kunna skapa Sveriges säkraste arbetsplats.

Utbildningen som är webbaserad utgår från Vattenfall Services instruktion VS-IN-00009 HSSEQ-krav på entreprenörer och konsulter. För att bli godkänd krävs alla rätt på de kontrollfrågor som ingår i utbildningen. Det planeras för en engelsk version av HSSEQ-utbildningen.

För att hitta utbildningen går du till Vattenfall Services leverantörsportal. I portalen, under rubriken Generella krav, klickar du på länken Vattenfall Services grundläggande HSSEQ-utbildning för entreprenörer och inhyrd personal. Via länken kommer du till startsidan där du registrerar ett konto och därefter startar utbildningen. I vårt administrationsverktyg kan vi följa vilka medarbetare hos våra entreprenörer som har genomfört utbildningen.

Frågor, tveka inte att kontakta Lars Hedenskog

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja