Time in controller:2023-09-30 17:53:11

Tävlingen är avslutad

Grattis till Sara Ejnestrand, Linda Fagerström och Pernilla Olenius som fick högst poäng i quizet och därmed vunnit varsin hyra av kajak eller SUP via Kayakomat.

Om tävlingen

Nu har du chans att vinna två timmars hyra av kajak eller SUP, för två personer, från Kayakomat, värde 600 kronor. Vinsten gäller på valfri Kayakomat-station. Svara på frågorna i quizet och lämna namn och e-post i slutet för att delta i tävlingen. De tre som fått flest poäng vinner. Tävlingen pågår till den 11 juni 2023.

Följ Kayakomat:
Facebook
Instagram
Prenumerera på Kayakomats nyhetsbrev

Tävlingsregler

För att delta i tävlingen ska du vara elhandelskund hos oss, svara på alla frågor i quizet, lämna namn och e-post innan du skickar in tävlingssvaren. Det gäller att svara snabbt och rätt. Du har 30 sekunder på dig på varje fråga. Ju snabbare du svarar, om det är rätt, desto högre poäng får du. De tre deltagare som har högst poäng när tävlingen avslutas vinner. Du kan bara göra quizet en gång.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Medarbetare hos Vattenfall eller Kayakomat och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingen är endast öppen för dig som är elhandelskund hos Vattenfall.

Dina personuppgifter

E-postadressen du lämnar använder vi enbart för att kontakta dig om du har vunnit, så det är viktigt att vi får tag på dig så att du kan få din vinst snabbare. E-postadresser kopplade till denna tävling kommer att raderas när tävlingen är avslutad och vinnarna kontaktade. Namn på vinnarna publiceras här på tävlingssidan, senast den 14 juni, och eventuellt i annat marknadsföringsmaterial, till exempel vinnarintervjuer.
Läs mer om personuppgifter hos Vattenfall