Time in controller:2021-01-22 23:42:09

Tävlingen är avslutad. Vinnarna kontaktas under vecka 50.

Nu har du som kund hos oss chans att vinna ett par miljösmarta skidglasögon, utvecklade av Spektrum och Ingemar Stenmark (värde 1 199 kronor). Skidglasögonen är tillverkade av växtbaserade biomaterial och återvunnen polyester. Allt för att minska klimatavtrycket. Vi har hela 50 skidglasögon i potten.

Svara snabbt och rätt på de sju frågorna i quizet. De 50 med högst poäng vinner var sitt par goggles. Du kan bara tävla en gång.

Lycka till!

Tävlingsregler

För att delta i tävlingen ska du svara på sju frågor om bra saker som händer för klimatet just nu. Här gäller det att svara snabbt och rätt. Du har 30 sekunder på dig på varje fråga. Ju snabbare du svarar desto högre poäng får du.  De 50 deltagare som har högst poäng när tävlingen avslutas vinner var sitt par skidglasögon. Du kan bara göra quizet en gång.

Vinnarna kontaktas, senast den 8 december, på den e-postadress som angetts i tävlingen. Vi kommer enbart att använda e-postadressen för att kunna kontakta de personer som vunnit. När tävlingen är avslutad raderas alla e-postadresser.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Medarbetare i Vattenfall och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingen pågår till och med den 6 december 2020 och är endast öppen för dig som elhandelskund hos Vattenfall. Namn på vinnarna publiceras här på tävlingssidan och eventuellt i annat marknadsföringsmaterial, till exempel vinnarintervjuer. Leverans av skidglasögonen sker till den adress vinnarna anger när de kontaktas om att de har vunnit. Leverans sker endast till adresser i Sverige. Om adressuppgifterna som lämnats inte är korrekta, bär Vattenfall eller Spektrum inget ansvar för leveransen.

Dina personuppgifter

När du deltar i tävlingen samtycker du till att Vattenfall, och eventuell partner, registrerar ditt namn och din e-post för att kunna kontakta dig om tävlingen och administrera eventuella vinster. Dina uppgifter raderas därefter. För mer info se vår personuppgiftspolicy.