Time in controller:2019-12-09 03:04:30

De vann alpina landslagsmössor

Tack till alla som varit med och tävlat!

Nu har juryn utsett de 20 personer som vunnit varsin landslagsmössa. De svarade rätt på alla frågor och hade, enligt juryn, de bästa motiveringarna.

Rätt svar på frågorna var:
1954 och 2007
380 kvadratmeter
André Myhrer

Här är några av juryns favoritmotiveringar:

Jag är en 78-årig "tant" som skulle känna mig väldigt elegant, och det vore en ära för mej, att denna vackra mössa få bära.

Jag är värd en landslagsluva, för att slippa vintersnuva. Tänk vad fin jag skulle bli, sluta läcka energi. Mössan är mitt bästa val, som ett bundet elavtal.

Greta Thunberg som är vår yngste miljökämpe och en förebild för den unga generationen. Hon sitter ibland utomhus. Hon behöver en värmande mössa som förknippas med ett klimartsmart energibolag.

Alpin landslagsmössa

De vann varsin landslagsmössa

Anders, Örebro
Erik, Degerfors
Tomas, Bua
Hamed, Enköping
Karin, Umeå
Kersti, Uddevalla
Elenor, Åtvidaberg
Magnus, Danderyd
Karin, Vällingby
Lars, Göteborg

Andreas, Arvika
Daira, Uppsala
Magnus, Karlskrona
Torbjörn, Tysberga
Bo, Valbo
Anette, Huddinge
Inger, Nyköping
Marie, Vadstena
Håkan, Eslöv
Robin, Umeå

Så här gick tävlingen till

För att delta i tävlingen skulle du svara på de tre frågorna samt motivera vem du tycker är värd en mössa. Bidraget skulle skickas in senast den 10 februari 2019.

Pris:

I tävlingspotten finns 20 stycken alpina landslagsmössor (värde ca 299 kr). 20 personer vinner varsin mössa. 

Tävlingsregler:

Till vinnare utses de 20 som har svarat rätt på frågorna och skickat in de bästa motiveringarna enligt juryn. Vinnarna utses av en jury från Vattenfall bestående av Monica Kemi, Ulrika Mivell och Agneta Wahlström. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Medarbetare i Vattenfall och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingen pågår till och med 2019-02-10. Vinnarna utses vecka 7 och kontaktas via e-post senast den 13 februari. Namn på vinnarna och ett urval av motiveringarna publiceras här på tävlingssidan och i annat marknadsföringsmaterial.