Vi installerar din luftvärmepump

När du köper en luftvärmepump från oss är vi med hela vägen. Vi erbjuder fast pris inklusive installation, kontroll av ventilationssystemet och fem års garanti. Du får dessutom en värdecheck på 500 kr att använda i Vattenfalls Energibutik.

Vårt erbjudande

  • En unik paketlösning med placering, installation och ventilationskontroll
  • 5 års garanti och fri telefonsupport under hela värmepumpens livslängd
  • Köp nu - betala om 6 månader

Gör en intresseanmälan


Installation

Vi erbjuder rikstäckande och säker installation. Det är viktigt att hitta rätt placering för din luftvärmepump utifrån bostadens förutsättningar, därför kommer certifierade luftvärmepumpstekniker från vår samarbetspartner Varmt & Skönt hem till dig. Installation ingår i erbjudandet och det spelar ingen roll var i landet du bor. Vid arbeten på öar kan dock ytterligare kostnader tillkomma.

Huskontroll på köpet

Vid installationen gör vi dessutom en bedömning av ventilationssystemets renhet, utan extra kostnad. Ett smutsigt ventilationssystem kan tappa 30 procent av sin funktion och ökar risken för dålig lukt och kondens, som kan leda till mögel och fuktskador.

Garanti

Du får även 5-6 års garanti på både pump och installation samt fri telefonsupport under hela värmepumpens livslängd.

Köp nu - betala om 6 månader

Du kan välja att köpa din luftvärmepump nu och betala om sex månader, inga extra kostnader tillkommer. Läs mer om finansiering och din besparing.

Extra tillbehör och tillval

Fjärrstyr luftvärmepumpen med Smart Remote

När allt är klart hjälper vi dig att få ut det mesta av din luftvärmepump och ta full kontroll. Med hjälp av vår Smart Remote, som finns som tillval när du köper Panasonic CZ9, Innova Balance eller Nordic Libero Plus, kan du ersätta pumpens fjärrkontroll med din egen mobil så att du kan enkelt kan fjärrstyra din luftvärmepump. Via EnergyWatch-appen kan du styra, reglera och schemalägga din luftvärmepump, var du än befinner dig. Hårdvara och app ingår. Har du inte tillgång till WiFi finns möjligheten att fjärrstyra via sms istället. Smart Remote finns som tillval när du köper en luftvärmepump från oss, men fungerar även med de vanligaste luftvärmepumparna på marknaden.

Minska vattenanvändningen

Ett vattensparpaket för kök och tvättställ, som minskar varmvattenanvändningen med upp till 40 procent, ingår när du köper Panasonic NZ9 eller LG Prestige 9.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort för att diskutera den bästa lösningen för just dig.

Till intresseanmälan