Vi installerar din luftvärmepump

När du köper en luftvärmepump från oss är vi med hela vägen. Vi erbjuder fast pris inklusive installation, kontroll av ventilationssystemet och fem års garanti.

Vårt erbjudande

  • En unik paketlösning med placering, installation och ventilationskontroll
  • 5 års garanti och fri telefonsupport under hela värmepumpens livslängd
  • Köp nu - betala om 6 månader

Gör en intresseanmälan


Installation

Vi erbjuder rikstäckande och säker installation. Det är viktigt att hitta rätt placering för din luftvärmepump utifrån bostadens förutsättningar, därför kommer certifierade luftvärmepumpstekniker från vår samarbetspartner Varmt & Skönt hem till dig. Installation ingår i erbjudandet och det spelar ingen roll var i landet du bor. Vid arbeten på öar kan dock ytterligare kostnader tillkomma.

Huskontroll på köpet

Vid installationen gör vi dessutom en bedömning av ventilationssystemets renhet, utan extra kostnad. Ett smutsigt ventilationssystem kan tappa 30 procent av sin funktion och ökar risken för dålig lukt och kondens, som kan leda till mögel och fuktskador.

Garanti

Du får även 5-6 års garanti på både pump och installation samt fri telefonsupport under hela värmepumpens livslängd.

Köp nu - betala om 6 månader

Du kan välja att köpa din luftvärmepump nu och betala om sex månader, inga extra kostnader tillkommer. Läs mer om finansiering och din besparing.

Extra tillbehör och tillval

Minska vattenanvändningen

Ett vattensparpaket för kök och tvättställ, som minskar varmvattenanvändningen med upp till 40 procent, ingår när du köper Panasonic NZ9 eller LG Prestige 9.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort för att diskutera den bästa lösningen för just dig.

Till intresseanmälan