Värmepumpen ska fungera utan bekymmer i många år i ditt hus. Därför erbjuder vår samarbetspartners inom ENWELL-gruppen pumpar från  marknadsledande leverantören IVT. De har ett brett utbud av pumpar av hög kvalitet och effektivitet. Dessutom erbjuder IVT en garantiservice som genomförs år 3 och år 5. Du får 10 års garanti på kompressorn och 6 år på värmepumpen. 

Bergvärmepumpar från IVT

IVT Geo 500 – en helt ny användarupplevelse

Geo 500 är IVTs mest avancerade Modell-serie. Serien har en modern design och möjlighet till enkla inställningar via touchscreen och smartphone. Såväl effektivitet, ljudnivå som optimering är i toppklass för bästa komfort och besparing. Styrsystemet är förberett för att kunna kopplas direkt mot elbörsen och självanpassa så att den jobbar hårdast när elpriset är lägst.

Produktblad Geo 500

Intresseanmälan

720x350-Geo-500-2.jpg

IVT PremiumLine HQ – optimerad uppvärmning efter husets behov

IVT PremiumLine HQ tillhör nästa generations smarta värmepumpar. Med IVT PremiumLine HQ får du en kompressor som är både effektiv och relativt tyst. Den varvtalsstyrda cirkulationspumpen ökar effektiviteten ytterligare och optimerar uppvärmningen efter husets behov. Styrsystemet är förberett för att kunna kopplas direkt mot elbörsen och självanpassa så att den jobbar hårdast när elpriset är lägst.

Produktblad PremiumLine HQ

Intresseanmälan

720x350-ivt-premium-line-2.jpg

IVT GreenLine HE – en mycket bra grundmodell

IVT GreenLine-serien är en mycket bra grundmodell och utrustade med en lågenergi-cirkulationspump, som gör att elförbrukningen och uppvärmningskostnaden reduceras. Serien har även en dynamisk pumpstyrning  som optimerar uppvärmningen efter husets behov. 

Produktblad IVT GreenLine HE

Intresseanmälan

720x350IVT-greenline-2.jpg