Vilka olika typer av solpaneler finns det?

De solcellstyper som dominerar på marknaden idag är monokristallina solceller och polykristallina solceller. Dessutom finns takintegrerade solpaneler, så kallade soltak. De båda huvudtyperna av solpaneler skiljer sig åt vad gäller utseende, pris och verkningsgrad.

Vilka solpaneler ska jag välja till mitt tak?

Vilka solceller som passar dig beror på vad som är den avgörande faktorn just i ditt fall. Om det är priset som är avgörande finns det billigare solpaneler med lite lägre verkningsgrad. Det kan också hända att förutsättningarna för just ditt tak passar bäst för någon viss typ av modul. Vi hjälper dig naturligtvis att hitta rätt lösning för just dig.

Effekt- och produktgarantier

Vi är noga med kvaliteten på våra produkter. Därför kan vi lämna en produktgaranti på 10 år för våra paneler och upp till 12 år för växelriktare. Dessutom lämnar vi en effektgaranti på 25 år för våra solpaneler.

Premium Design

Premium Design Trina fullblack 480x385.jpg

Vår mest populära solpanel i helsvart design som smälter samman fint med taket. Panelen är en monokristallin panel av mycket hög kvalité.

Solpanel Premium Design Suntech 365W

Premium Effekt

Bistar TP6L60M 480x385.jpg

En solpanel med något högre effekt än premium design. Panelen är monokristallin med mycket hög kvalité och utförande.

Solpanel Premium Effekt Talesun 375W

Med hjälp av Solcellsguiden kan du räkna ut vad priset för solpaneler skulle bli på ditt hus. Där kan du också göra en offertförfrågan.

Till Solcellsguiden