Kom igång med och använd din app

Kom igång med att följa din elproduktion i mobilen. Här hittar du enkla kom igång-guider och svaren på de vanligaste frågorna vi får gällande våra appar.

VF-Ikon-500x400-mobil.svg

Var hittar jag inlogg till appen?

Du som har en växelriktare från Sungrow skapar själv ett Isolarcloud-konto i Isolarcloud-appen eller i webbläsaren på din dator. Följ den enkla steg för steg-guiden nedan:
Skapa Isolarcloud-konto steg för steg

Du som har en växelriktare från Solaredge har fått dina inloggningsuppgifter via e-post. Om du inte hittar mejlet, se efter om det har hamnat i skräppostlådan. Kontakta oss om du inte hittar det:
Till kontaktformuläret

Var ser jag hur mycket el jag säljer och köper?

För att se din elförsäljning och elförbrukning i appen behöver du ha köpt till en smartmätare till din solcellsanläggning. Om du inte beställt en smartmätare kan du se hur mycket el du säljer och använder på räkningen från ditt elbolag eller genom att logga in på Mina sidor hos elbolaget.

Kan jag se min elproduktion om jag inte har någon smartphone?

Ja, du kan följa din produktion i webbläsaren på datorn. Du använder samma inloggningsuppgifter som för att logga in i appen.

Du som har en Sungrow-växelriktare loggar in på:
Isolarcloud


Har du en växelriktare från Solar edge loggar du in på:
Solaredge Monitoring

Kom igång med appen Shinephone

För dig med en växelriktare från Growatt.

 

Ladda ner Shinephone i App store

Ladda ner Shinephone i Google play

Din installatör hjälper dig att logga in i Shinephone.

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja