Vi erbjuder laddlösningar för snabb smidig och säker laddning för dig och din elbil. Oavsett om du laddar hemma, på jobbet eller ute på stan.

När du har elbil är det smidigast att kunna ladda där den står parkerad. Du kan också ladda längs vägen i vårt publika laddnät InCharge.

Laddbox hemma

Bor du i villa och parkerar bilen på din egna uppfart, garage eller carport kan du enkelt få tillgång till snabb och säker laddning. Installerar du en laddbox i hemmet är du alltid säker på att bilen är fulladdad när du behöver den. 
Läs mer om våra laddboxar

Laddbox på jobbet

Möjligheten att ladda bilen när du är på jobbet är ett bra komplement eller till och med ett alternativ till att ladda hemma. Vi kan skräddarsy en lösning för din arbetsplats. Välj om du enbart vill låta dina anställda ladda eller om du vill öppna upp din laddstation för kunder, besökare och boende.
Våra lösningar för företag

Laddbox till fastigheten

Parkerar du i ett gemensamt garage eller annan hyrd parkering kan du behöva påverka din fastighetsägare för att få en laddbox i anslutning till din parkeringsplats. Med våra skräddarsydda lösningar ser vi till att boende kan få denna förmånliga service, så att även du som bor i en brf ska kunna ladda. InCharge Smart Brf är en smart laddlösning för din förening.

Läs mer om InCharge Smart Brf

Ladda med InCharge

Du kan alltid ladda längs vägen i vårt publika laddnätverk. InCharge är ett av Europas största laddnät. För att ladda elbilen vid våra laddstationer behöver du ett laddkort, laddbricka eller vår app. Våra laddkort och brickor är gratis att beställa, och du får tillgång till 4000 laddpunkter, i stad och på landsbygd, i Sverige och utomlands.
Läs mer om InCharge

Kontakta InCharge kundservice

Hör av dig om du vill ha mer information om våra laddningstjänster eller behöver hjälp med din befintliga laddbox.

Telefon: 020-52 62 00

Vanliga frågor och svar