Ladda elbilen hemma med InCharge Smart

Snabb, säker och smart laddning hemma oavsett om du bor i villa, radhus eller bostadsrättsförening. Laddboxen är uppkopplad för att garantera smart och säker laddning. I tjänsten My InCharge följer du din laddhistorik och bestämmer vem som kan ladda vid din station.

Det har aldrig varit mer bekvämt att ladda elbilen. För bostadsrättsföreningen kan vi även sköta betalningen så att de boende betalar för elen de laddar och föreningen får intäkterna. Då slipper övriga boende känna oro för att de måste  betala grannes bilkörning.

InCharge Smart hemma är lösningen för dig som vill ladda smart och säkert i villan, radhuset eller fritidshuset. Paketet omfattar en 3G/4G uppkopplad laddbox (3,7 kW) för att garantera smart laddning. Via tjänsten My InCharge kan du när du vill följa din laddhistorik och avgöra vilka som kan ladda vid din laddstation. I paketet får du dessutom 20% snabbladdningsrabatt vid Vattenfalls stationer i det publika InCharge laddnätet.

InCharge Smart Brf är lösningen för föreningen som vill hjälpa sina boende att köra elektriskt. Du kan välja antal laddplatser, om de ska vara utomhus eller inomhus, om du vill ha hjälp med installation och drift av laddstationerna, samt att debitera bilisterna för strömmen de laddar.

Kontakta kundservice

Ring InCharge kundservice vardagar 9.00-17.00 om du vill ha mer information om våra laddningstjänster.

Telefon: 020-52 62 00

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring elbilar och varför du ska ladda med laddbox.

Läs alla frågor och svar