InCharge

Ladda elbilen med InCharge

InCharge är vårt laddnät som byggs tillsammans med partners, med laddstationer utspridda i städer och på landsbygder, runtom i Sverige och i Europa. Beställ laddkort eller laddbrickor helt gratis på InCharge och få tillgång till alla våra laddpunkter.

InCharge-appen

Med InCharge-appen i din mobil så kan du enkelt hitta närmaste lediga laddpunkt och betala det du laddat elbilen med. Du behöver bara ett bank- eller kreditkort för att betala elbilsladdningen direkt i appen. I appen kan du se priset, starta och stoppa laddningen och betala, säkert och smidigt - inga kostnader dras från ditt kort utan att du själv godkänner det. 

InCharge-appen är gratis att ladda ner och finns på App Store och Google Play.

Läs mer på InCharge


Hitta laddstationer

Vi har tusentals laddpunkter i Sverige och ute i Europa där du kan ladda din elbil. Vi jobbar kontinuerligt tillsammans med partners för att utveckla laddnätet. Du hittar alla laddpunkter via InCharge laddkarta och även i InCharge-appen.


Till laddkartan

Vanliga frågor och svar

Hittar du inte svaret på din fråga?

På våra kundservicesidor hittar du information om el och fjärrvärme. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om flytt, elavtal, faktura och betalning och Mina sidor.

Till kundservice

Ring oss

Telefon: 020-66 90 00
Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vardagar 9-17

Via Facebook

Måndag-torsdag 8-21
Fredag 8-17

Kontaktformulär

Kontakta oss dygnet runt via e-post. Vi svarar på din fråga så snart vi kan.