Tillsammans för fossilfrihet

Enwell är ett av de största företagen inom hållbara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige, med produkter som utgår från geoteknik och den ständigt förnybara solenergin. Tillsammans med dem arbetar vi för fossilfrihet i samhället. Och du är med och gör det möjligt – genom att välja ett av våra fossilfria elavtal.

Ditt erbjudande

  • Fossilfritt elavtal med attraktiv kampanjrabatt på både årsavgift och elpris
  • 24 månaders rabatt på rörliga avtal och hela avtalsperioden på fasta avtal
  • Vattenfall är certifierade enligt Schysst elhandel ‒ en certifiering framtagen av Energiföretagen Sverige

Se ditt pris och teckna elavtal

ENWELL

Räkneexempel

*Tabellen visar rabattvärdet för olika elavtal och uppskattad årsförbrukning som exempel på hushålls elförbrukning. Rabattvärdet är uträknat för den rabattlängd som gäller för respektive avtal. Detaljerade priser och rabatter kan du se tydligt när du tecknar ditt elavtal här.


Villkor

Erbjudandet gäller för dig som byter elleverantör till Vattenfall och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet. 

ENWELL

Om Enwell

Enwell är en totalentreprenör som skapar hållbara energilösningar och klimatsmarta hem. Med förnyelsebar energi och geoteknik som grund är deras vision att vara det självklara valet för villa- och husägare som vill leva klimatsmart.

Läs mer om Enwell

Som kund hos oss får du råd och tips som hjälper dig att använda elen på bästa möjliga sätt.

720x450-Vs-Fast-Puff-1

Tips vid flytt

Är det dags att flytta? Då är det också dags att lägga upp en plan för hur övergången från ett hem till ett annat ska bli så smidig som möjligt. 

Om elavtal när du flyttar

720x450-Energirådgivning

Spara el

Här hittar du tips på hur du kan energieffektivisera hemma. Allt från enkla åtgärder i lägenhet till större investeringar i villa.

Till spartipsen

Fossilfri framtid 720x450.jpg

Fossilfri framtid

Hållbarhet och ett smartare sätt att använda energi blir allt viktigare. Vad innebär det för dig och oss tillsammans?

Hållbarhet i fokus

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja