Tävla om biljetter till Ulricehamn

Tävlingen är avslutad

Fram till den 6 januari kunde du tävla om biljetter till världscupen i längdskidor i Ulricehamn 26-27 januari 2019. Tävlingen är avslutad och juryn har gått igenom alla tävlingssvar och kontaktat vinnarna.

Kom till vårt tält

I vårt uppvärmda tält kan du se tävlingarna på storbild, ladda mobilen, få information om våra klimatsmarta lösningar och få tips kring hur du kan leva mer hållbart. På lördagen kan du tävla om ett besök i landslagets vallatrailer och på söndagen tävlar vi ut signerade kläder från Charlotte Kalla.

Varmt välkomna!

Så här gick tävlingen till

En jury väljer ut tio vinnare som får två biljetter var (värde ca 350 kr styck) till båda tävlingsdagarna. För att delta i tävlingen ska du skriva en motivering på max 200 tecken om varför just du ska vinna samt ladda upp din bästa vinterbild. Vinnarna utses av en jury och kontaktas per mejl under vecka 2. Tävlingen pågår till den 6 januari 2019.

Tävlingsregler:

Till vinnare utses de 10 som har skrivit de bästa motiveringarna och laddad upp de, enligt juryn, bästa bilderna. De får två biljetter var (värde ca 350 kr styck). Vinnarna utses av en jury från Vattenfall bestående av Agneta Wahlström, Cecilia Björklund och Monica Kemi. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Medarbetare i Vattenfall och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingen pågår till och med 2019-01-06. Vinnarna utses och kontaktas via e-post under vecka 2. Namn på vinnarna och ett urval av motiveringar publiceras här på tävlingssidan och i annat marknadsföringsmaterial.