Tävlingen är avslutad. Stort tack till alla som deltagit och vi hoppas att ni som vunnit får en härlig upplevelse och vi håller tummarna för fina svenska framgångar.  

Vinnare av biljetter till Ski Tour 2020

1-3 pris (Två biljetter till tävlingshelgen i Östersund den 15-16 februari, inklusive mat och alkoholfri dryck i publiktältet samt en exklusiv träff med tidigare landslagsstjärnan Anders Södergren.)

Mathilda Pålsson
Lars Bodin
Tomas Lundström

Ett av de vinnande rimmen: När vi tåget tar för att i tävling ”skia”, gör vi det som fossilfria! Tåget går utav bara farten och tar oss ända fram till starten!

4-10 pris (Två biljetter till valfri etapp)

Elisabeth Dahl Andersson
Dennis Mattsson
Tomas Eriksson
Per-Olof Thunberg
Jonas Gilbert
Robert Ehinger
Christoffer Simonsson

 


Om SkiTour 2020

Se eliten på längdskidor göra upp om pallplatserna i sex tuffa etapper - från Östersund i Sverige till Trondheim i Norge. Stort fokus ligger på att genomföra touren på ett så hållbart sett som möjligt. Därför åker till exempel alla deltagare tåg mellan tävlingsorterna och de bor på hållbara hotell. Även publik uppmuntras att ta sig till tävlingarna på ett klimatsmart sätt.

Om tävlingen

För att delta i tävlingen skulle du svara på tre frågor samt skriva ett rim på max 30 ord som innehåller ordet fossilfri (fossilfritt, fossilfria etc går också bra). Tävlingen pågick till den 6 januari 2020. Vinnarna har utsetts av en jury och har kontaktas per mejl under vecka 2. 

Det här kan du vinna

1-3 pris: Två biljetter till tävlingshelgen i Östersund den 15-16 februari, inklusive mat och alkoholfri dryck i publiktältet (värde ca 1 900 kr). Du kommer även att få en exklusiv träff med tidigare landslagsstjärnan Anders Södergren. Resa och boende ordnar du med själv.

Anders Sodergren 310x400.jpg

4-10 pris: Två biljetter till valfri etapp på touren (värde ca 700 kr). Resa och boende ordnar du med själv.

Tävlingsregler

Till vinnare av 1-3:e pris utses de tre som har svarat rätt på frågorna och skickat in de bästa rimmen enligt juryn. Vinnarna utses av en jury från Vattenfall bestående av Cecilia Björklund, Ulrika Mivell och Agneta Wahlström. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Medarbetare i Vattenfall och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingen pågår till och med den 6 januari 2020. Vinnarna utses vecka 2 och kontaktas via e-post senast den 10 januari. Namn på vinnarna och ett urval av rimmen publiceras här på tävlingssidan och i annat marknadsföringsmaterial, till exempel vinnarintervjuer.