En modern värmelösning innebär ofta att flera olika tekniker används. Med InHouse behöver du varken lägga ned tid på att komma fram till den bästa kombinationen eller binda kapital i dyrbar utrustning.

Mix av värmepumpar och fjärrvärme

Vi kartlägger er fastighets behov och designar sedan en specialanpassad lösning som kombinerar fjärrvärmens enkelhet med smart värmepumpsteknik, som till exempel bergvärme.

En avancerad lösning på ett enkelt sätt

Vi tar ansvar för design, installation och drift av en framtidssäker värmeanläggning. Ni får sänkta totala energikostnader, utan stora grundinvesteringar och betalar en månadskostnad baserad på antal förbrukade kilowattimmar. 

En del av en komplett energitjänst

Vattenfall InHouse är vårt nya sätt att göra framtidens energilösningar tillgängliga för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi erbjuder solcells- och värmeanläggningar, ladd- och IMD-lösningar samt vår smarta plattform som tjänster med förutsägbara månadskostnader och utan kostsamma investeringar. Vi tar ansvar för allt från behovsanalys, lösningsdesign och installation till underhåll, övervakning, drift, styrning och optimering. Ni slipper binda kapital, minskar er tidsinvestering och får en skräddarsydd och framtidssäker lösning där er fastighets olika energisystem samspelar på smarta sätt.

Gör en intresseanmälan så återkommer vi till dig om hur vi kan hjälpa till med just din fastighets behov. Kostnadsfritt och helt förutsättningslöst förstås!  

Till kontaktformuläret