Tjänster för industri och datacenter

Vi har energilösningar för dig inom industri och datacenter. Vi hjälper dig med allt från reservkraft till att sälja överskottsvärme.
Detaljbild på stål i olika former

Trygga energiförsörjningen för din industri

Vi erbjuder funktionslösningar inom bland annat elanläggning och reservkraft, så att ni istället kan fokusera på kärnverksamheten.

Upplyst kontorslokal med rulltrappor och trappor

Elavtal för industrier

Skräddarsydda elavtal anpassat till er verksamhet där vi bland annat kan hjälpa till med energieffektivisering, hållbarhetsmål och en långsiktig strategi för er verksamhets elaffär.

Bullar som tas ut ur ugn

Ta vara på överskottsvärmen

SamEnergi gör det möjligt för dig med överskottsvärme att sälja den värme som annars skulle gå till spillo.

Ellastbil på laddning

Elbilsladdning

Bli en del av framtidens laddbara industri. I dag ligger tjänstebilar och personalbilar i framkant i omställningen till en eldriven och fossilfri transportsektor.

Korridor i ett datacenter

Kvalitetssäkra elen för ditt datacenter

Vi erbjuder funktionslösningar där vi investerar i din elanläggning och därmed tar ett totalt ekonomiskt, funktionellt och elsäkerhetsmässigt ansvar för anläggningen.

Två servicetekniker som ler

Entreprenad och underhåll

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag för underhålls- och entreprenadarbete av energi- och elanläggningar. Upptäck vad vi kan hjälpa er med.

Våra affärsområden

Solceller

Investera i en skräddarsydd solcellsanläggning av högsta kvalitet. Vi är med er hela vägen. Till solceller

Elavtal

Vi hittar den bästa lösningen för ditt företag – oavsett storlek, elförbrukning och hållbarhetsmål. Till elavtal

Fjärrvärme

Utöver värme till fastigheter erbjuder vi skräddarsydda lösningar med kyla, ånga och köp av överskottsvärme. Till fjärrvärme

Elkraft som tjänst

Din partner inom flexibla energilösningar. Vi kan hjälpa dig med högspänningsanläggning, laddinfrastruktur, batterier och reservkraft. Till elkraft som tjänst

Ladda elbilen

Vi erbjuder olika laddlösningar, allt från enskilda laddstationer till nätverk av uppkopplade laddstationer med smart betalning. Till Vattenfall InCharge

Entreprenad och underhåll

Vi bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Till Vattenfall Services
Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja