Tiden är förbi då du endast konsumerar el. Med solceller blir du inte bara konsument utan även producent. Med InHouse har vi därför skapat en tjänst där du kombinerar egenproducerad el från solceller med centralt producerad el från vårt elnät. Sänkta totala elkostnader är bara en av flera fördelar.

En modern solelanläggning – utan grundinvestering

Vi designar och installerar en anläggning med högeffektiva solceller som är skräddarsydd för din fastighets specifika förutsättningar och behov av el. Därefter hjälper vi till med löpande övervakning, underhåll, felavhjälpning och uppgraderingar. Vi står för investeringen. Du betalar, via en tydlig månadsfaktura, för de kilowattimmar ni förbrukar.

El – nu med uppladdning

Producerar du mer el än du behöver kan du sälja överskottet till oss. Du får ersättningen för din producerade el via din ordinarie faktura. Dessutom hjälper vi dig att ansöka om bidrag till anläggningen hos Länsstyrelsen.

Lokal- och centralproducerat – ett framtidsrecept

Som komplement till din egenproducerade el har du även tillgång till el från elnätet, levererat till er fastighet. På så sätt får du en modern lösning som både är ekonomisk, driftsäker och hållbar. 

En del av en komplett energitjänst

Vattenfall InHouse är vårt nya sätt att göra framtidens energilösningar tillgängliga för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi erbjuder solcells- och värmeanläggningar, ladd- och IMD-lösningar samt vår smarta plattform som tjänster med förutsägbara månadskostnader och utan kostsamma investeringar. Vi tar ansvar för allt från behovsanalys, lösningsdesign och installation till underhåll, övervakning, drift, styrning och optimering. Ni slipper binda kapital, minskar er tidsinvestering och får en skräddarsydd och framtidssäker lösning där er fastighets olika energisystem samspelar på smarta sätt.

Gör en intresseanmälan så återkommer vi till dig om hur vi kan hjälpa till med just din fastighets behov. Kostnadsfritt och helt förutsättningslöst förstås!  

Till kontaktformuläret