Time in controller:2021-10-27 03:17:46

Tävlingen är avslutad 

Tack till er som deltagit i tävlingen. Grattis till alla vinnare, som har svarat rätt på alla frågor och enligt juryn skickat in bäst bild och motivering.

Jonas från Göteborg, Conny från Höganäs och Linda från Malmö har vunnit varsin ryggsäck från Spektrum.

Vinnare Jonas 720x350.png VInnare Conny 720x350.png Vinnare Linda 720x350.png
Vägen stiger brant och pulsen höjs men väl uppe får vi andas ut och njuta av utsikten. Det är energi! Längs havet på den svenska sidan om Öresund. Fantastisk miljö, ibland lugnt och stilla som på bilden, men ibland tar naturen i med all sin kraft. Allt mitt inre finner ro för den renhet och skönhet jag upplever på mina promenader, jag boostar min kropp av den energi som skapas inom mig och orkar med vardagen lättare.

Vinnare av vattenflska i glas:
Rita i Luleå, Urban i Södertälje, Erik i Östhammar, Petras i Avesta, Velmira i Halmstad, Jeanette i Östhammar, Carl i Falun, Eva i Stockholm, Dinakar i Lilla Edet, Henrik i Karlskoga, Marcus i Bromma, Henrik i Stockholm, Samuel i Rönninge, Urban i Uppsala, John i Klagshamn, Christer i Nordmaling.

Rätt svar på frågorna: Spektrum grundades i Åre, Stornorrfors producerar mest el av alla vattenkraftverk i Sverige (Harsprånget är störst, men producerar inte mest), Lillgrund är Sveriges största havsbaserade vindkraftspark.


Nu har du chans att vinna en Mull ryggsäck från Spektrum, värde 1 899 kronor. Väskan, som är producerad i 100 procent återvunnet material, funkar perfekt som övernattningsväska eller som en smart ryggsäck för utflykten. 

Svara på frågorna nedan, ladda upp en bild från din bästa powerwalk-miljö och motivera, med max 30 ord, varför andra ska gå eller springa just din runda.

Spektrum Carry Mull 310x400.jpg

Priser

1-3 pris: Mull Carry All ryggsäck från Spektrum, värde 1 899 kronor.

4-20 pris: Vattenflaska i glas från Vattenfall med hållare så att du kan sätta fast flaskan på en väska eller liknande. Värde 100 kronor.


Ta en powerwalk

Tack vare den fantastiska svenska naturen har vi kunnat förse Sverige med fossilfri energi i över hundra år. Kanske hittar du energi på någon av Vattenfall Powerwalks, som är en guide till platser som på olika sätt är kopplade till energi.

Tävlingsregler

Till vinnare utses de som har svarat rätt på alla frågor och av juryn bedömts ha skrivit bäst motivering till sin bild. Vinnarna utses av en jury bestående av Andreas Nilemo från Spektrum samt Agneta Wahlström och Cecilia Björklund från Vattenfall. Juryns beslut kan inte överklagas. Medarbetare på Spektrum eller Vattenfall och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingen pågår till och med 2021-09-12. Vinnarna utses under vecka 37 och kontaktas via e-post senast vecka 38. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Namn på vinnarna och ett urval av bilderna publiceras här på tävlingssidan och i annat marknadsföringsmaterial.