Tävla om boken Energismart

Nu har du chans att vinna boken Energismart. Svara på frågorna och lämna namn och e-post i slutet för att delta i tävlingen. De 25 som fått flest poäng i quizet vinner varsin bok.

Grattis till alla vinnare

Tävlingen avslutades den 16 juni. Här är de som fått högst poäng i quizet och vinner varsitt exemplar av boken Energismart:
Tobias i Luleå, Eva i Tärnaby, Emma i Kungälv, Britt i Askersund, Gunnar i Gnesta, Anders i Linköping, Pavel i Spånga, Matthias i Skåpafors, Bo i Skurup, Patrik i Lyckeby, Christer i Uppsala, Annika i Umeå, Thomas i Arlöv, Ingela i Vändersborg, Gustaf i Skänninge, Thomas i Skellefteå, Nina i Västervik, Göte i Örnsköldsvik, Mats i Täby, Gudrun i Strängnäs, Jeanette i Mullsjö, Franciscus i Sollentuna, Tomas i Gällivare, Tryggve i Högsäter och Linnea i Knutby.

Tävlingsregler

För att delta i tävlingen ska du svara på frågorna, lämna namn och e-post innan du skickar tävlingssvaren. Tävlingen är endast öppen för dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev, därför måste e-postadressen vara den samma som vi har registrerad i våra system och som du får nyhetsbrevet till. Vi kontaktar dig via e-post vid eventuell vinst. Tävlingen pågår till den 16 juni 2024.
Så behandlar vi dina personuppgifter

Det gäller att svara snabbt och rätt. Du har 30 sekunder på dig på varje fråga. Ju snabbare du svarar, och om det är rätt svar, desto högre poäng får du. Tiden stoppas varje gång du har svarat på en fråga, så du kan i lugn och ro fördjupa dig i ämnet om du vill. Du kan bara göra quizet en gång.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Medarbetare hos Vattenfall och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingen är endast öppen för dig som är elhandelskund hos Vattenfall.

Om boken Energismart

Frågorna om el är många, och i Energismart får du svaren. På område efter område går energiexperten och Vattenfalls tidigare klimatcoach Lasse Ejeklint pedagogiskt igenom hur du som konsument ska förstå din egen elförbrukning, och hur du kan förändra den för att leva energismartare. Det blir både plånboken och planeten glad av!

Energiexperten Lasse Ejeklint tillsammans med sin bok Energismart.
Energiexperten Lasse Ejeklint har skrivit boken Energismart.

Dina personuppgifter

De e-postadresser som registreras används endast för att kunna identifiera dig som prenumerant på nyhetsbrevet. Vid eventuell vinst kontaktar vi dig via e-post för att få din adress så vi kan skicka boken till dig. Kontaktuppgifter kopplade till tävlingen kommer att raderas när tävlingen är avslutad och vinnarna utsedda.

Namn på vinnarna publiceras här på tävlingssidan, senast den 19 juni, och eventuellt i annat marknadsföringsmaterial, till exempel vinnarintervjuer. Leverans av boken sker till den adress som du anger till oss. Leverans sker endast till adresser i Sverige. Om adressuppgifterna som lämnats inte är korrekta, bär Vattenfall inget ansvar för leveransen.

Läs mer om personuppgifter hos Vattenfall

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja