Ditt smarta hem

Framtidens lösningar för ditt hem

Vattenfalls Energibutik har stängt och produkterna i vårt sortiment har utgått. Du som idag har någon av våra Smarta hem-produkter kan självklart fortsätta använda dem tillsammans med EnergyWatch-appen. Det händer mycket spännande inom energiområdet och tekniken går ständigt framåt. Det gäller inte minst det uppkopplade smarta hemmet. Just nu jobbar vi på att kunna erbjuda framtidens smarta lösningar för dig och ditt hem.

 Här hittar du information och support kring nuvarande Smarta hem-produkter

Längst ner på sidan hittar du manualer och installationsbeskrivningar.

EnergyWatch hittar eltjuvarna i ditt hem

Förbrukningsmätaren EnergyWatch hjälper dig att förstå vad som drar mest el i ditt hem, så att du kan fånga onödiga eltjuvar och spara pengar. Från datorn, mobilen eller surfplattan kan du via ditt befintliga WiFi enkelt följa och analysera husets elförbrukning i realtid.

Smart Plug - En fjärrstyrd strömbrytare som ger dig koll

Smart Plug är ett fjärrstyrt eluttag och via en app styr och mäter du enkelt hemmets belysning och apparater. I en smartphone eller surfplatta kan du via ditt befintliga Wifi se vad som är på och av, var du än är. Och även hur mycket el apparaterna drar i realtid, per dag eller månad – i kilowatt och i kronor.

Smart Temp Skickar temperaturen till din smart phone

Med Smart Temp får du temperaturövervakning på distans - var du än befinner dig. Allt för att du ska kunna ta hand om ditt hem eller fritidshus på bästa sätt.

Fjärrstyr din luftvärmepump med Smart Remote

Smart Remote ersätter din vanliga fjärrkontroll till luftvärmepumpen. I stället styr du den från din mobil via ditt befintliga WiFi. Schemalägg och fjärrstyr uppvärmningen hemma med olika temperaturer – under olika veckodagar eller tider på dygnet.

Få bukt med fukt med Smart Fuktsensor

Med Smart Fuktsensor kopplat till ditt befintliga WiFi håller du koll på temperaturen och fukthalten på en bestämd plats i hemmet – till exempel i källaren, fritidshuset eller bakom diskmaskinen. Om temperatur- eller fuktvärdet blir för högt får du larm direkt i din mobil.

Fjärrstyr stugvärmen från mobilen

Med abonnemangstjänsten Smart Fritidshus ser du till att huset har rätt inomhusklimat dygnet runt, året om. Och det bästa av allt – du har koll och kan fjärrstyra värmen från din mobil var du än befinner dig.

Installationsmanualer

Det är enkelt att komma igång med din smarta produkt! Följ bara instruktionerna i manualen:
Installationsmanual för iPhone och iPad
Installationsmanual för Android
Så installerar du EnergyWatch för PC
Användarmanual för EnergyWatch

Ladda ner EnergyWatch-appen

Ladda ner EnergyWatch-appen till din smartphone, surfplatta eller dator:
från App Store
från Google Play
för Windows PC
för Mac datorer

Kontakt och personuppgifter

Ring oss på 020-82 00 00, vardagar 8-17 om du har frågor kring produkterna.
Från utlandet: +46 771 82 00 00

 

Vi värnar om din integritet när du använder våra produkter:
Personuppgiftsinformation för EnergyWatch