Våra samarbeten

Nytt samarbete power-as-a-Service

Nytt samarbete mellan Vattenfall och Husqvarna

– Vi är glada att Husqvarna valt Vattenfall Network Solutions lösning Power-as-a-Service. Det innebär att kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet medan vi ansvarar för kundens högspännings-anläggningar i Sverige. Ett långsiktigt samarbete som vi ser fram emot, säger Ingela Hålling, chef för Vattenfall Network Solutions.

I ett långsiktigt samarbete ska Vattenfall äga, driva och förvalta Husqvarnas befintliga infrastruktur för högspänning i Sverige. Elinfrastrukturen är kritisk för Husqvarnas produktion och driftsäkerhet är av största vikt - ett område där Vattenfall har mer än 20 års erfarenhet av att hantera högspänningsanläggningar åt våra kunder. 

Läs pressmeddelandet här

Vad är Power-as-a-Service?

Vi erbjuder funktionslösningar för elintensiva anläggningar till industrin, datacenter och transportkunder. Med Power-as-a-Service äger, bygger, projektleder och förvaltar allt från högspänningsanläggningar till batterilager, och kan även stötta i elektrifieringen av verksamhetens transporter.  Du kan överlåta ansvar för ekonomi, funktion och elsäkerhet för elanläggningarna under en lång kontraktstid. Vi vill att våra kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet och låta oss ta hand om det vi är experter på - hantering av högspänningsanläggningar.

Mer om Power-as-a-Service

Kundcase Ovako

Våra kunder berättar

Vi har kunder i många olika branscher över hela Sverige. Vi har frågat några av våra kunder hur de upplever Power-as-a-Service och vad de ser fördelar med att låta Vattenfall ta helhetsansvar för elanläggningen. Läs vad några av dem tycker om Power-as-a-Service.

Webinar om industrilösningar

Delta på våra webbinar

Är du intresserad av att lära dig mer om Power-as-a-Service och vill höra från en av våra experter? Då har du möjlighet att delta i vårt kommande webbinarium där du kommer att få en genomgång av ämnet samt ha möjlighet att ställa frågor direkt till vår expert.

Industrianläggning

Skräddarsydda tjänster

Behöver ni uppgradera elanläggningarna, elektrifiera era transporter eller är nyfikna på batterilösningar till verksamheten? Låt oss hjälpa er och skräddarsy en lösning som passar just er verksamhet. Läs mer om alla våra tjänster.

Vill du veta mer?

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss för mer information eller för att boka in en första kostnadsfri konsultation.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev samlar vi de senaste nyheterna inom om högspänning, batterilager och elektrifierade transporter.

Börja prenumerera
Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja