Är du vår nya SamEnergi-partner?

Serverhallar

Vi är mycket intresserade av att samarbeta med både befintliga och nyetablerade serverhallar, och återvinna den värme som i dag fläktas bort. Mängder överskottsvärme alstras i dag från servrar och om vi tillsammans kan fånga upp och använda den, minskar vi klimatavtrycket samtidigt som du ökar dina intäkter. Kontakta oss så hjälper vi till!

Företag

Små och medelstora företag är en annan grupp som Vattenfall Värme gärna går in i samarbete med via SamEnergi. Det kan vara företag med heta rökgaser, förbränningsanläggningar eller ugnar. Vi ser stor potential här och hoppas att fler företag väljer att sälja sin överskottsvärme.

Butiker

Driver du en livsmedelsbutik och funderar på hur ni kan öka verksamhetens miljöarbete? Kanske har du ett kyl- och fryslager där överskottsvärmen i dag bara vädras ut? Återvinn den istället! Att bli partner med Vattenfall Värme via SamEnergi är ett steg i rätt riktning för bättre lönsamhet och en mer klimatsmart verksamhet.

Finns fjärrvärme i din stad?

Karta-grön.jpg

I dagsläget är SamEnergi-affären etablerad i Haninge/Tyresö i södra Stockholm samt i Uppsala. Men vi vill gärna komma i kontakt med potentiella samarbetspartners på alla våra nio fjärrvärmeorter. På den här kartan ser du våra fjärrvärmeverk som finns runt om i landet. Askersund, Gustavsberg, Haninge/Tyresö/Älta, Knivsta, Motala, Nyköping, Storvreta, Uppsala, Vänersborg.


Intresserad av SamEnergi?

Kontakta mig via e-post eller telefon.