Varning för bedräglig e-post

Just nu pågår det avancerade bedrägeriförsök i Vattenfalls namn. Bedragarna har använt sig av namnen Fredrik Adam eller Richard Adam och utger sig för att jobba för Vattenfalls inköpsavdelning. De skickar falska inköpsorder från falska e-postdomäner som exempelvis vattenfallsupplychain.com, vattenfallchange.com, vattenfallproject.com, vattenfall-project.com. Öppna inte mail som verkar misstänkta, var extra vaksam och klicka inte på okända länkar och öppna heller inga bifogade filer. Misstänkta bedrägeriförsök rapporteras direkt till Polisen.

Med över 100 års erfarenhet av energi skräddarsyr vi ditt företags lösning för både el och värme. All el du köper av oss i Sverige är fossilfri. Här kan du se våra elpriser, teckna elavtal online, upptäcka laddlösningar, solcellslösningar, värmelösningar och mycket mer. Tack för att du är med på vår resa mot ett fossilfritt liv inom en generation!

Vi erbjuder funktionslösningar inom bland annat elanläggning, belysning och reservkraft för stora organisationer, så att ni istället kan fokusera på den kärnverksamhet ni bedriver.

Power-as-a-service