Vi hjälper dig att sätta ihop ett paket som passar dig

 

Vi hjälper dig med allt - från planering till att du producerar din egen, fossilfria el. Tillsammans med våra solcellsexperter sätter du ihop ett solcellspaket efter dina önskemål och möjligheter. Därefter designar och installerar vi en anläggning som ger dig så mycket solel som möjligt för pengarna.

Det här ingår:

  • Skräddarsydd design av din solcellsanläggning
  • Hållbart producerade solpaneler av högsta kvalitet
  • Växelriktare som ger optimal effekt
  • Takfästen anpassade för ditt tak 
  • Professionell installation av utbildade installatörer
  • Möjlighet att följa din elproduktion via en app

Köp till:

  • Smartmeter för att kunna se din elförsäljning och elkonsumtion

Räkna på ditt takSolceller för företag

Så mycket kostar solceller och så mycket kan du spara

 

Vad kostnaden för solceller blir för just ditt tak beror på hur stort det är och hur avancerad design på solcellsanläggningen det kräver.   

Räkna på ditt tak för att få en första uppskattning på vad solceller skulle kosta dig och hur mycket du skulle kunna kan spara. Ser det intressant ut går du vidare genom att begära ett offertunderlag.

Hur mycket du kan spara beror på hur mycket din anläggning producerar. Produktionen varierar beroende på bland annat var i Sverige du bor, din takvinkel, åt vilket väderstreck dina solceller installeras och om ditt tak skuggas.

Du kan räkna med att minska dina elräkningar med minst en tredjedel. Dessutom får du betalt för och får göra skatteavdrag på den överskottsel som går ut på elnätet.

Räkna på ditt tak

Finansiering och stöd för solceller

Du som investerar i solceller kan ansöka om skatteavdrag för grön teknik eller rot-avdrag. Om, och i så fall hur mycket, avdrag du har rätt till beror på hur mycket skatt du har betalat och om du använt något av avdragen tidigare under året.

Mer om grön rot och rot-avdrag

Vanliga frågor och svar om solceller och priser

Mer om ekonomi och solceller

Vad kostar solceller på mitt tak?

Se hur mycket egen, fossilfri el du kan producera och hur mycket du kan spara. Få en första kostnadsuppskattning och gå vidare genom att begära ett offertunderlag.

Räkna på ditt tak Solceller för företag