Smart Plug – fjärrströmbrytaren som ger dig koll

Smart Plug låter dig fjärrstyra hemmets eluttag, belysning och prylar via din smartphone. Så du behöver aldrig mer komma hem till ett mörkt hus eller oroa dig för att strykjärnet är på. Dessutom kan du se hur mycket el apparaterna drar – både i kilowatt och kronor.

Beställ här

Fjärrstyrd strömbrytare som gör hemmet tryggt och bekvämt

Med EnergyWatch mobilapp fjärrstyr och mäter du enkelt belysning och apparater kopplade till Smart Plugs. Ta reda på vad det kostar att ha tv:n i standby, starta kaffebryggaren från sängen eller se till att lantstället är uppvärmt när du kommer fram. EnergyWatch ger dig kontroll över hemmet, även när du inte är där. Ladda ner från App Store eller Google Play.

Fjärrstyr dina eluttag

Smart Plug är en fjärrstyrd strömbrytare och styrs via mobilappen. Den kan sättas på och stängas av samt schemaläggas via en enkel timerfunktion. Plugga bara in den mellan eluttaget och den apparat du vill styra. Med ett grenuttag kan du kontrollera flera apparater från samma Smart Plug. Till exempel kan du sätta timer på spis, lamputtag, kaffebryggare och strykjärn, så behöver du aldrig oroa dig för att lämna hemmet och riskera att strykjärnet är påslaget.

  • Sinnesro på semestern
  • Insyn i barnens tv-tittande och spelande
  • Lura inbrottstjuven med schemalagd belysning
  • Se hur mycket apparaterna drar och kostar i realtid
Köp Smart Plug

Schemalägg efter dina behov

Du kan ha upp till tre olika scheman och därmed anpassa din fjärrströmbrytare efter jobb och fritid. Till exempel kan du låta lamporna tändas senare på helgen och låta kaffebryggaren starta tidigare på vardagar.

Timerfunktion

Välj ett tidsintervall på 1 minut upp till 23 timmar och 59 minuter. Din Smart Plug kommer att vara på tills den valda tiden är ute. Du kan starta nedräkningen i appen eller genom att trycka på knappen på din Smart Plug. I appen kan du även se nedräkningen av den valda tiden i realtid. 

Byt plats på din Smart Plug

Du kan flytta runt din fjärrströmbrytare i huset utan problem. Dina inställningar lagras både centralt och lokalt i din Smart Plug. Får du fel på ditt hemnätverk, eller vill stänga av din WiFi-router under semestern, så fortsätter fjärrströmbrytaren att följa ditt valda schema.
Beställ Smart Plug i Vattenfalls Energibutik

Så kommer du igång

Allt du behöver för att kunna använda våra smarta lösningar är en smartphone (fungerar dock inte på Windows phone), surfplatta eller dator och ett trådlöst nätverk (WiFi eller en 3G/4G-router) i närheten av din smarta produkt.
Kom igång med ditt smarta hem

Ladda ner EnergyWatch mobilapp

Vår smarta app kopplar ihop dig med din bostad. Med den kan du enkelt kontrollera och styra hemmets belysning och apparater direkt i din mobil eller surfplatta, var du än är.

Kontakta kundservice

Ring oss vardagar 8-18 om du har frågor kring våra produkter.

Telefon: 020-82 00 00
Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vi försöker ständigt förbättra våra produkter. Hjälp oss gärna genom att skicka in dina förbättringsförslag.

Vanliga frågor och svar