Avbrottsinformation direkt till mobilen

Håll dig uppdaterad om avbrott i fjärrvärmeleveransen där du bor. På Mina sidor kan du teckna en kostnadsfri avbrottsprenumeration. Då blir du aviserad via e-post eller sms vid eventuella fjärrvärmeavbrott. 

Man som arbetar med fjärrvärme

Avbrottsprenumerationen har tidigare funnits för kunder i Vattenfalls fjärrvärmenät i Uppsala samt i nätet för Haninge, Tyresö och Älta. Nu kan alla dra nytta av tjänsten som gör det möjligt att hålla koll på avbrotten som berör dig. 

I avbrottsprenumerationen kan du lägga upp till åtta telefonnummer och e-postadresser vilket gör det lätt att hålla hela familjen uppdaterad vid ett eventuellt avbrott. 

Fjärrvärmeavbrott är väldigt sällsynta, vi jobbar för att du ska bli aviserad så sällan som möjligt. Ibland måste vi dock underhålla våra långa värmeledningar. Då kan det hända att vi tillfälligt måste stänga av leveransen. När det väl sker ett avbrott märker du det lättast på att tappvarmvattnet tar slut. 

Teckna avbrottsprenumeration på Mina sidor

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja