Njut av sommaren med stil – i sportglasögon utvecklade av Spektrum och Ingemar Stenmark.

Vi har gjort det enkelt för dig att bli en del av de bra saker som händer för klimatet. All el du köper av oss i Sverige är nämligen fossilfri. Den kommer från sol-, vind-, vatten- och kärnkraft. Det innebär att du som kund hos oss enkelt är med och bidrar till ett fossilfritt liv – oavsett vilket elavtal du väljer.

Klimatsmarta sportglasögon på köpet
Nu får du dessutom ett par klimatsmarta sportglasögon, utvecklade av Spektrum och Ingemar Stenmark när du byter elleverantör till Vattenfall. Sportglasögonen är hållbart utvecklade och tillverkade av växtbaserade biomaterial och återvunnen polyester. Allt för att minska klimatavtrycket.

Våra bästa erbjudanden på elavtal hittar du alltid här på vattenfall.se

Välkommen att bli kund här!

Ingemar Stenmark

Sportglasögon


 

Leverans
Leveranstiden av glasögonen är normalt 3-4 veckor från avtalstecknande. Om din order mot förmodan skulle bli försenad kommer vi att kontakta dig direkt. Leverans av sportglasögonen sker till angiven adress. Leverans sker endast till adresser i Sverige. Om adressuppgifterna som lämnats inte är korrekta, bär Vattenfall eller Spektrum inget ansvar för leveransen.

 

Villkor
Sportglasögonens värde är 1 299 kr och kan inte bytas mot kontanter eller någon annan vara.

 

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja